Как да се провери сушилня Flame Sensor

Датчикът за пламък в сушилня е част близо до детонатора в монтажа на горелката , и частта, помага за контролиране на топлината, която се разпръсква навсякъде сушилнята по време на цикъл . Ако топлината спира, когато изпълнявате вашата сушилня , тогава проблемът може да бъде или счупен сензор пламък или счупени соленоид намотка в монтажа на горелката . Можете да тествате сензора, за да разберете дали той работи правилно и се определи дали страната трябва да бъде изцяло заменен. Нещата ще трябва
Филипс отвертка MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Извадете долната петите панел или задния панел от вашия телевизор, в зависимост от това къде събрание на горелката се намира в вашето устройство . Обърнете се към ръководството за потребителя , за да се определи къде събрание на горелката е .

2

Извадете винтовете от панела , където вашата монтаж на горелката се намира с помощта на отвертка Филипс .


3

Стартирайте сушилнята в нормален цикъл , за да се тества датчика за пламък.

4

Погледнете събрание на горелката , за да се уверите, че Ignitor свети . Ако той свети в продължение на 15 секунди и след това умира тогава проблемът е със соленоид .

5

Спрете цикъла сешоар . Ако сиянието продължава тогава проблемът е с датчика за пламък , и сензора за пламъка трябва да бъде заменен . Вижте следните стъпки за това как да направите това .

6

Преместете сушилнята далеч от стената , и извадете захранващия кабел от контакта. Завъртете вентила за доставките на газ на гърба на сушилнята към "изключено" позиция.

7

Изключете амуниция конекторите телените от датчика за пламък , с монтаж на горелката все още достъпни.

8

Извадете болтовете държи датчика за пламък на място и извадя сензор пламък част на .

9

Прикрепете новия сензор на пламъка в същото положение и поставете отново болтовете . Свържете кабелните към датчика за пламък.

10

Поставете долния петите панел или задния панел обратно върху сушилнята и завъртете вентила на доставките на природен газ обратно към " On" позиция. Включете отново захранващия кабел в контакта .

Премахване на Whirlpool Микровълнова

Премахване на старата Whirlpool микровълнова от вашите кухненски шкафове може да изглежда като трудна задача, но тя не е трудно, ако имате някой, който да държи устройството, докато изключвате монтаж

Περισσότερα >
Shaker Tape тъкане Инструкции

Shaker лента е тежък режим на 100% платно лента направени специално за стол тъкане , защото тя не изсъхне и да се счупят. Лентата прави тъкане бърз и лесен и прави удобна седалка . Shaker лента се пре

Περισσότερα >