Как да се промени една помпа в Frigidaire Washer

Помпата на Frigidaire перална машина е отговорен за отстраняване на цялото количество вода от ваната за измиване и я изпраща на уреда към стойка тръба или пране ваната. Ако помпата не успее , водата ще остане в пералната машина . За ремонт на уреда , трябва да се разглоби на шайбата , старата помпа отстранява и инсталиран нов. Преди извършването на каквито и да било ремонти на перална машина , изключете източника на захранване на уреда . Нещата ще трябва
Филипс отвертка
игла нос клещи
Дърво блокове
Хавлии
Клещи
Hex стил отвертка

Покажи повече инструкции
<Бразилски> 1

Преместете шайбата далеч от стената. Изключете захранващия кабел от контакта.

2

Развийте винтовете на гърба на горния панел , а след това повдигнете горния панел на разстояние от шайбата .


3

Издърпайте дозатор чекмедже до толкова, колкото тя ще отиде , натиснете бутона на гърба на горната част на шкафа и извадете чекмеджето.

4

Извадете винтовете от предната част контролния панел , сега достъпни с разпределителното чекмедже отстранен . Отстранете винта от горната част на контролния панел. Натиснете върху разделите в горната част на контролния панел и дръпнете контролния панел на разстояние от предната част на пералната машина. Поставете контролния панел на върха на шайбата .

5

Отворете вратата на устройството за миене и премахване на скобата тел и пролетта околните печата зареждане, използвайки игла нос клещи. Извадете уплътнението обувка на разстояние от предния панел.

6

Повдигнете предната част на пералната машина на разстояние от земята. Поставете дървени блокове под предните крака, за да си я осигурят в повишени позиция . Отстранете винтовете под дъното на предния панел . Спуснете пералнята върне към нормалното си положение.

7

Отстранете винта от горната част на предния панел на шайбата .

8

Повдигнете предния панел нагоре и разстояние от шайбата . Изключете кабелните върху задната част на предния панел. Отделете панела.

9

Поставете няколко кърпи под помпата , който се намира в центъра на дъното на шайбата .

10

Освободете скобата , който придържа маркуча за картер помпа отпред на помпата . Издърпайте маркуча изключване на помпата. За да освободите скобата , изстискайте го използва клещи и го извадете.

11

Освободете скобата , която придържа маркуча за източване към страна на помпата . Издърпайте маркуча изключване на помпата. За да освободите скобата , изстискайте го използва клещи и го извадете.

12

Издърпайте конектора тел на разстояние от лявата страна на помпата .

13

Отстранете монтажните винтове , че осигурява помпата към рамката на пералната машина . Отстранете и изхвърлете помпата. Е.
14

Secure новата помпа за машина рамката на измиване. Свържете конектора на проводник към клемите от страна на новата помпа. Е.
15

Свържете маркуча за източване и маркуча картер помпа към портовете на новата помпа. Подсигурете нови маркучи към помпата с помощта на скоби , които са били отстранени.

16

Сглобете пералната машина, като обръщане на предприетите стъпки да разглобявате.

17

Restore власт да пералната машина.

Моите огнища, се изпълнява, когато аз го начало, но не стартира по своя собствена

Повечето пещи работят , когато термостата е настроен на температура, която е над текущата температура в стаята и когато пещта се стартира . Въпреки това, ако пещта се стартира , когато се задава ръчно

Περισσότερα >
Как да се изгради един Fire Engine Bed

Как да се изгради един Fire Engine Bed . Изграждане на легло за вашето дете или малко дете може да бъде едно пълноценно преживяване за цялото семейство . Създаване на списък с консумативи , план дърво

Περισσότερα >