Как да се замени с Front Seal на Кенмор HE3 Washer

Предната печат върху шайбата Кенмор HE3 е известно, от няколко различни имена , в това число по-долу , за зареждане или уплътнение . Подмяна на уплътнението на вратата не е трудно, но трябва да се разглобява машината да получат достъп до него. Процедурата отнема около един час , като се използват някои основни ръчни инструменти , намерени в повечето домашни кутии с инструменти . Нещата ще трябва
Филипс отвертка
Nut шофьор зададете
клещи
дървен блок на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Издърпайте Кенмор шайба далеч от стената, достатъчно далеч , че можете да получите зад него да се работи . Извадете захранващия кабел от електрическия контакт. Махнете крепежните болтове от горния капак на устройството на гърба с помощта на отвертка Филипс . Извадете сапунерка от предната част на машината и я оставете настрана.

2

Извадете винтовете от откриването на сапунерка и горната част на контролния панел с помощта на отвертка Филипс . Натиснете навътре двата придържащите скоби на контролния панел и го издърпайте предната част на машината. Поставете го на върха от пътя . Отворете вратата на пералнята и извадете двата винта закрепващи резето на вратата, на предния панел с помощта на шофьор гайка .


3

Бутнете лостчето вътре в машината . Издърпайте външната подпорна пролетта далеч от вратата уплътнение периметъра на помощта на чифт клещи . Извадете уплътнението далеч от отвора на вратата и го избута вътре. Повдигнете предната част на машината от пода и се плъзга дървен блок под него , за да го подкрепят .

4

Извадете винтовете от долната част на предния панел с помощта на шофьор гайка . Извадете дървения блок и настроите машината обратно на пода. Отстранете винта от горната част на предния панел с шофьор гайка . Издърпайте панела настрани от машината, достатъчно далеч, за да изключите електропроводната система . Поставям настрана предния панел.

5

Свалете двата маркучите от горната част на уплътнението на вратата , като ги издърпате навън . Извадете уплътнението на вратата от коритото . Отстранете вътрешната пролетта скоба от уплътнението и хвърлят старите уплътнението в кошчето . Поставете ново уплътнение на вратата на коритото , като се уверите, отворите за двата маркучите са най-отгоре. Работа уплътнението върху ръба на коритото .

6

Поставете двете маркучите в отворите в горната част на уплътнението на вратата . Инсталирайте вътрешната пролетта скоба около вътрешния периметър на уплътнението на вратата . Работа на скобата в жлеба , така че да е защитен . Поставете двете маркучи, за да отворите в горната част на уплътнението .

7

Поставете предния панел в предната част на пералната машина и да се включат в електропроводната система . Инсталирайте винтовете за задържане на горната част на предния панел с помощта на шофьор гайка . Класиране в машината и поставете резето на вратата в отвора . Закрепете резето с шофьор гайка . Монтирайте външния ръб на уплътнението на вратата към ръба на отвора , като се уверите, че е здраво.

8

Инсталирайте пролетта скоба на външния периметър и се уверете, че тя е здраво в жлеба , за да се предотврати уплътнението от излиза отвора. Повдигнете машината от пода и го подпрете с дървен блок . Инсталирайте винтовете на дъното на Кенмор миене на предния панел с помощта на отвертка Филипс .

9

Извадете блока и спуснете уреда на пода. Поставете контролния панел в предната част на машината и да застане на място . Инсталирайте крепежните болтове към контролния панел и сапун с помощта на отвертка Филипс . Поставете горния капак на устройството и инсталиране на крепежните болтове с помощта на отвертка Филипс .

10

Инсталирайте сапун дозатора в предната част на машината. Включете захранващия кабел в и бутайте машината по целия път до стената. Стартирайте Кенмор HE3 за кратък цикъл , докато празен , за да тествате нов печат на вратата .

Как да инсталирате за битови отпадъци, ВиК

Когато инсталирате изхвърляне на боклука , където няма съществуваща единица , трябва да инсталирате най- подходящи водосточни тръби , както добре. Стандартният монтаж кухненска мивка използва S - капа

Περισσότερα >
Как да направите своя собствена Locker Организатори & Стелажи

гардероби могат да получат изключително разхвърлян по време на учебната година , особено , когато учениците имат само толкова много време, за да се промени книги в отделните класове . Вместо да водят

Περισσότερα >