Отстраняване на Сушилня Belt събрание Амана

Най-големият компонент във вътрешността на Амана сушилня е барабана. Това е във ваната , където можете да се облечеш . Тя е тази , че барабан се върти по време на цикъл на сушене . Барабанът се върти чрез ремъчна предавка , който е прикрепен към барабана . Ако вашата сушилня не се върти правилно, тя е вероятно в резултат на проблем с колан. Можете да отворите вашата сушилня и отстраняване на барабана себе си. Нещата ще трябва
Филипс отвертка
шпакла MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Включете сушилнята и я настроите към цикъл на сушене . Ако уредът работи , но барабана не се движи , то е резултат на колана . Преминете към следващата стъпка.

2

Изключете сушилнята от своя източник на захранване.


3

Махни екрана за мъх от горната част на устройството и извадете два винта в корпуса на екрана.

4

Добавете Вашата шпакла в ъглите под горния панел на сушилнята и повдигнете до поп панела на място. Повдигнете панел нагоре.

5

Развийте винтовете на гърба на предния панел на сушилнята.

6

Повдигнете панела и го издърпайте , за да го премахнете . Сега ще има достъп до задвижващия ремък . Той е разположен на брега на барабана и е свързан с ролка .

7

Проверете задвижващия ремък , за да се гарантира, че не е усукан над шайбата . Ако е така, размотавам него, така че е плосък над шайбата . Набраздената част на лентата трябва да бъде поставена на барабана. Също така, уверете се, че самата лента не е повредена . Ако бъде разкъсано или има признаци на износване , трябва да дръпнете колана на разстояние от макарата и го замени с нов.

8

Проверете шайбата на Задвижващият агрегат да се уверете, че не е той " т хлабав или повреден. Ако в насипно състояние, можете да затегнете винта на шайбата . Ако е счупена в противен случай трябва да се премахне и да се замени ролка .

Как да се замени една панта на вратата на GE Профил Хладилник

General Electric хладилници имат две панти за всяка врата , едното разположено в горната част на вратата и един в долната част на вратата , която не само осигуряване на вратата на хладилника , но също

Περισσότερα >
Как да се отървем от Fisheye Когато пребоядисване на мебели

Fisheye е повърхностен недостатък с размерите на грахово зърно . Това се случва, когато едно ново покритие не може да се придържат към повърхността , защото на замърсяване. Основният виновник причиняв

Περισσότερα >