Амана Сушилня Felt Seal Отстраняване

Компонентът на сушилнята , където ще ви постави мокрите дрехи се нарича барабана. Тази част се свързва към основата на сушилнята на топ - товарна единица и на гърба на сушилнята на предно зареждане единица . Кръглата филц печат се увива около областта на барабана , когато се свързва към сушилнята. Това се чувствах печат позволява на барабана да се върти гладко. Проверявайте уплътнението , ако барабанът не се върти толкова гладко искате . Нещата ще трябва
шпакла
Филипс отвертка
Socket гаечен ключ

Покажи повече инструкции

1

Изключете сушилнята , и го премести далеч от стената .

2

Вкарайте върха на вашата шпакла в шева , където горния панел отговаря на тялото на сушилнята. Лосто в ъглите , за да пукане на вътрешните клиповете. Повдигнете горния панел на сушилнята.


3

Отстранете винтовете от вътрешната страна на ъглите на предния панел на сушилнята. Свалете предния панел.

4

Намерете печат филц , където барабана се свързва към сушилнята. Завъртете барабана така че можете да се запознаят с цялата печат. Виж за признаци на износване и повреди на печата .

5

Извадете всички болтове държите барабана на мястото , както и премахване на барабана , така че можете да имате пълен достъп до печата .

6

Виж за всички части на печата , че са усукани около основата на барабана. Развийте печата . Ако пломбата е повредена след ремонт , той ще трябва да бъде заменен.

7

Peel печата на разстояние от барабана. Избършете областта на барабана надолу с мокър парцал , за да го почистите . Подсушете основата на барабана.

8

закупите нов печат от производителя ( или магазина уред ) , и пуснете линия на включения лепилото по протежение на основата на барабана.
<Бразилски> 9

Поставете печата върху основата на барабана , и сглоби сушилнята.

Как да се зарежда по- Scroll Compressor от двете страни

Компресорът на климатик на Вашия дом се използва за компресиране на въздуха преди да го изпратите чрез хладилен агент и във вашите отдушници . Ако не получавате студен въздух през вашата система , ви

Περισσότερα >
Как да направим един Тапицерия Template

С течение на времето , столове и други парчета от тъкани, покрити мебели ще се носят и се оцветяват в резултат на ежедневна употреба. За щастие , ако имате стол с фиксирана седалка или просто подножие

Περισσότερα >