Как да се замени с клапан за пълнене на LG Tromm Washer

пълнещ клапан на шайбата LG Tromm насочва потока на топла и студена вода в коритото . Дефектен резултати запълване на клапаните в лошо воден поток , или в някои случаи не водния поток . Двете маркучите водоснабдителни свързват към запълване клапа на гърба на пералнята LG Tromm . Подмяна на попълване клапан на LG Tromm шайба, обаче , се нуждае от някои демонтаж на кабинета . Въпреки, че пристанищата на запълване на клапаните са видими от външната страна на машината , проводниците и вътрешни маркучи , свързващи се към вентила са вътре в кутията на устройството за миене . Нещата ще трябва
Bucket
Филипс отвертка
Slip - съвместни клещи
самозалепваща лента на MarketBook.bg Покажи повече инструкции
премахване на съществуващите Попълнете Valve

1

изключете миене на захранващия кабел на LG Tromm и изключете двата водни шийки в стената спирателни клапани. Извадете шайбата далеч от стената достатъчно, че можете да работите комфортно зад блока .

2

Поставете голяма кофа зад LG Tromm шайбата под двете маркучите . Развийте маркучите от запълване вентила и поставете краищата в кофата .


3

Свалете четирите винта на задния ръб на горния панел , с помощта на отвертка Филипс . Издърпайте горния панел към задната част и го вдигнете нагоре , за да го извадите от кутията на устройството за миене .

4

Wrap самозалепваща лента около всяка от четирите двойни жиците , свързващи се към различните терминали на попълване клапан. Маркирайте самозалепваща лента с местоположенията на тел . Издърпайте проводниците на разстояние от терминалите и измъкна краищата на проводниците , където те се плъзгат над крайните лопатите .

5

Place хартиено тиксо около всяка от трите маркучи , свързващи се към запълване клапан , и марка на маркуча място на записа . Хванете " ушите " на всяка скоба , закрепване на маркучите с чифт подхлъзване съвместен клещи. Стиснете "уши" заедно и плъзнете скобите надолу всеки маркуч , докато те са на разстояние пристанищата на запълване на клапаните . Извадете маркучите далеч от запълване клапа.

6

Свалете двата винта за пълнене вентил на вътрешната страна на задния панел с отвертка Phillips . Има винт на всеки край на клапана . Хвани попълване клапан с пръсти и да го измъкне от задния панел и го вдигнете от миене на кабинета на LG Tromm .


Install New Fill Valve

7

Insert новия LG Tromm попълнете клапан в задния панел отвътре кабинета на устройството за миене . Пристанищата на маркуча трябва да сочи към дъното на шайбата . Линия за пълнене вентил монтаж дупки с монтажните отвори на задния панел и го закрепете с двата задържащи винта .

8

Вкарайте краищата на маркучите за запълване на клапаните върху всяка от частите , което ви гарантира ги поставете върху правилните портове , съгласно указанията на самозалепваща лента . Стиснете " ушите " на всяка от закрепващите скоби с клещите на хлъзгане - ставни и плъзнете скобите над краищата на маркуча и попълнете клапанни пристанища. Челюстите трябва да са 1/2 инча от края на маркуча.

9

Плъзнете правилните жици през терминални лопатите на попълване клапан , докато щракнат на място . Извадете маскиране лента от жиците и маркучите .

10

Позиционирайте предната част на горния панел над каналите на върха на страничните панели . Плъзнете горния панел към предната част на шайбата LG Tromm . Закрепете горния панел с четирите задържащи винта .

11

темата водни маркучи върху запълване клапан , като се гарантира поставите маркуча за топла вода на изхода на вентила с "H " до него. Включете края на всеки маркуч допълнително 2/3 от своя страна с клещите на подхлъзване съвместно . Натиснете LG Tromm обратно към своята работна позиция . Включете захранващия кабел и включете водни втулки на .

Защо не може да ви постави Metal в микровълнова ?

Почти всеки модерна кухня в Америка съдържа микровълнова фурна. Те се готви храна чрез процес, известен като диелектрик отопление. Този процес се възползва от нейонизиращи , или не- ядрена , електрома

Περισσότερα >
Как да спечелим Рустик Мебели

Как да спечелим Рустик мебели . Терминът рустикални мебели описва мебели, които има ръчно изработени външния вид на . Класическият Adirondack градина Столът е отличен пример за селски мебели, които

Περισσότερα >