Как да се определи Maytag Neptune Сушилня Ignition

A газ сешоар Maytag Нептун се състои от устройство за електронно запалване , който светва на пилота, когато машината е в употреба. Тази функция пести гориво , защото на сигналната лампа изгаря само газ, когато той се използва вместо да остане осветен през цялото време. Ако сигналната лампа на вашия Maytag Neptune газ сушилня не се възпламеняват и , следователно , не се нагряват, за устройството за електронно запалване може да е запушена с отломки. Почиствайте замърсените Ignitor използване на общи инструменти и решения за домакинството . Нещата ще трябва
Nut шофьор
отвертка
клещи
пластмасова купа Small Phillips
Прониквайки катализатор Имоти: стара четка за зъби
хартиена кърпа

Покажи Още Инструкции

1

Проверете дали доставката на газ към сушилнята не е било прекъснато . Трейс линията газ от сушилнята и да се гарантира , че спирателен по линията не е бил изключен. Проверете метра на газ или други газови уреди в дома , за да се установи дали на газови услуги, в дома е било прекъснато .

2

Изключете захранването на сушилнята , като изваждате своя електрически кабел или чрез включване и изключване на прекъсвач , свързани с нея .


3

Отстранете винтовете шестнадесетичен в долната част на панела за достъп на дъното отпред на сушилнята . Завъртете винтовете обратно на часовниковата стрелка с шофьор гайка . Извадете панела за достъп до вътрешните части на системата за запалване .

4

Намерете устройството за електронно запалване , което е цилиндрично устройство с размерите на преобръщане на квартали . Устройството се намира в непосредствена близост до лампата .

5

Премахнете двата винта, които придържат устройството за електронно запалване към скобата с помощта на отвертка Филипс и чрез завъртане на винта обратно на часовниковата стрелка .

6

Издърпайте щипката кабели от устройството за запалване с помощта на чифт клещи .

7

Накиснете устройството в малка пластмасова купа, пълна с пронизващ катализатор. Прониквайки катализатор е продукт на петролна основа , която помага разхлабят остана - на отломки. Накиснете устройството в блюдото за около половин час .

8

Измий контактите на устройството за запалване с една стара четка за зъби и катализатора. Подсушете уреда с хартиена кърпа и го инсталирайте отново от обръщане на стъпките, които използват, за да го премахнете. Възстановете захранването на сушилнята. Ако сушилнята все още не се запали , извадете устройството за електронно запалване и да го замени с нов.

Може ли SBC Vacuum Leak да предизвика прегряване

? SBC означава Small Block Chevy двигателя , един бърз съкращение се използва от производителите , инженери и механици , когато става дума за по-точни спецификации на автомобилни двигатели. Тези двига

Περισσότερα >
Как да спечелим една сянка Box Out на Чекмедже

Ако имате стар чекмедже и бихме искали да направим кутия сянка от него да се сложи украса на всичко, което е нужно е някои допълнителни дърво, трион и измерване на лента . Можете да използвате дървеси

Περισσότερα >