Как да изчистите на вентилатора на Tromm Gas Сушилня

сушилни Tromm газ са част от семейството LG уред, и тези модерни сушилни разполагат сушене технологии и цикли състоянието на най -съвременните . Докато Tromm сушилня е проектирана да издържи на много години , вентилаторът може да се повреди . Вентилаторът е отговорен за взривяването затоплен въздух около облеклото и от отдушника сешоар . Ако забележите сушилнята направи " дрънчене " шум по време на работа или не върти, може да имате запушен вентилатор . Преди да изчистите вентилатор , прочетете ръководството на вашия собственик като точните стъпки може да се различават в зависимост от модела серия Tromm . Нещата ще трябва
Филипс отвертка
Flashlight

Покажи повече инструкции

1

Изключете LG Tromm газ сешоар и премахване на всички перални елементи от сушилния барабан , ако необходимо . Изключете сушилнята.

2

Поставете ръката си в барабана за сушене и се опитайте ръчно да върти сушилнята. Ако сушилнята се върти , причината за прекомерен шум по време на работа може да се дължи на счупена барабан колан; Въпреки това, ако на барабана не се движи или е трудно да се върти , вентилатор сушилня може да бъде запушена с отломки.


3

Намерете набор от винтове в близост до задния ръб на горния капак . Преместете сушилнята далеч от стената , ако не можете да достигнете винтовете. Развийте тези винтове с отвертка Phillips . Броят на винта ще варира в зависимост от модела на Tromm .

4

Внимателно повдигнете горния капак и извадете от сушилнята. Поставете капака настрани .

5

Намерете набор от винтове на предната вътрешността на контролната конзола , или в предната част на машината. Развийте тези винтове с отвертка Phillips . Настройте винтовете настрана и намерете пластмасовите зъбчета , които притежават набор от тел конектори. Натиснете пластмасовата конекторите за да освободите конекторите на тел . Преместете проводниците далеч от конзолата на предния панел .

6

Внимателно вдигнете челния панел за управление и го издърпайте към себе си , за да премахнете от сушилнята. По този начин ще имате по- ясна представа в сушилнята.

7

Намерете барабан колана и вентилатор корпуса. Корпусът на вентилатора е обикновено метална кутия, разположена в непосредствена близост до барабана на сушилната машина . Обърнете се към вашия ръководство на потребителя , за да се определи точното местоположение на корпуса на вентилатора , ако е необходимо . Извадете корпуса на вентилатора в зависимост от конкретните инструкции Tromm сешоар ръчни .

8

Проверете вентилатора след отстраняването му корпус. Виж за сажди в ъглите на вентилатора . Използвайте фенерче за да търсят големи топки от мъх . Внимателно отстранете всички отломки ви локализира .

9

Сменете корпуса на вентилатора и се прикрепва на предния панел обратно в машината. Закрепете конекторите телените в пластмасови зъбци и да приложи всички винтове за закрепване на предния панел обратно на машината. Замяна и завийте на горния капак на място. Преместете сушилнята обратно на мястото му , ако е необходимо .

10

Отворете вратата на газ сушилня и леко се върти барабана на сушилната машина . Ако барабанът се върти свободно , вентилаторът са елиминирани . Въпреки това, ако барабана все още не се движи , имате друг със сушилня и се наложи да се обадя на техник ремонт .

Как да почистите Wax Off на котлон Elements

изцеждане восък върху печка горелка може да създаде спираловиден бъркотия , която ще се стопи и да сеят хаос на вашия уред, ако включите на горелката . Можете да се откъснат големи парчета от восък ,

Περισσότερα >
Как да използваме Тапицерия Foam

Тапицерия пяна е материал, използван , за да добавите подложка за гърба и седалищата на столове или други мебели . След нарязани по размер и залепени върху рамката на мебелите , пяната е покрита с пла

Περισσότερα >