Как да Vent Вашият Сушилня Out на Left Side

Стандартното място за изпускателната отдушник сушилнята е по протежение на долната част на задния панел. В повечето перални помещения , поставянето задната отдушник обикновено не пречат на начина, по който придават изпускателната отдушник сушилнята към отдушника по протежение на стената на перално помещение . В зависимост от местоположението на вашето отдушник стена , може да се наложи да промените местоположението на изпускателната отдушник от задната страна на сушилнята към лявата страна сушилнята , за да я направи по- удобно закрепването на сушилнята към отдушник стена. Нещата ще трябва
отвертка
1 1/2-inch метална шпакла
1/4-inch свредло
бормашина
Hammer
Сушилня страничен вентилационен комплект
4 - инчов алуминиев тиксо MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

извадете захранващия кабел си сушилнята от контакта на електрическата ограда. Изключете отдушник маркуч сушилнята е от задната част на сушилнята , ако тя в момента е свързан .

2

Издърпайте сушилнята навън от стената на перално помещение , за да получите достъп до лявата страна и задната част. Отстранете винта от горната част на задния сушилнята отдушник .


3

Плъзнете един 1/2-inch широк метална шпакла между долната страна на контролния пулт сушилнята и върха на сушилня . Това освобождава клиповете , притежаващи панела сешоар кабинет . Някои конзоли се провеждат в началото на сушилнята с два винта намерени на всяка страна на контролния панел . Премахнете тези винтове, за да се освободи конзолата от кутията.

4

Завъртете контролния панел на сушилнята на разстояние от върха на шкафа , за да получите достъп до винтовете, които държат горната част на шкафа към задния панел сешоар . Отстранете винтовете , държащи върха на задния панел. Плъзнете горния панел напред, и го повдигнете сешоар кабинет .

5

Поставете ножа замазка в шевовете под врата сушилнята да започне изплащането на клиповете , които притежават по-ниската предния панел върху сушилня кабинет . Дръпнете долния панел на разстояние от сушилнята.

6

Откачете двата извора от всяка страна на панела на вратата по дъното . Свалете двата винта от долната част на панела на вратата. Отстранете винтовете , държащи тръбата кърпа за корпуса на вентилатора в долната част на сушилнята. Издърпайте проводника на датчика влага от страна на въздуховода мъх .

7

Свалете двата винта държащи страни на сушилня кабинета на горните ъгли на предния панел на сушилнята . Изключете превключвател на вратата електропроводната система на директно зад панела на сушилнята врата , за да освободите предния панел на вратата . Погледни в раздела ресурс за разглобяване насоки за други модели сушилня , ако вашият модел се появява , за да отворите по различен начин.

8

Reach вътре кабинета си сушилнята , за да намерите канал , прикрепен към корпуса на вентилатора . Намерете скоба на страната на 4 - инчов сешоар канал , където тя се свързва към пода на сушилнята с винт .

9

Отстранете винтовете , притежаващи скоба тръба на пода на сушилнята . Хвани оригиналния канал от задната част на сушилнята . Издърпайте тръбата от задната част на сушилнята.

10

Reach вътре кабинет сушилнята да натиснете върху пластмасовите разделите с вместимост 4- инчов кръг нокаут в лявата страна на сушилнята. Ако вашата сушилня не разполага с тези раздели , приложете 1/4-inch свредло да електрическа бормашина . Пробият четирите трапчинки разположени около 4 инча нокаут на лявата страна на сушилнята . Ненужното екстериора на нокаут с чук, за да я откъснат от кабинета .

11

Плъзнете сешоар канал с приложената скоба , снабден с комплект страна отдушник , в корпуса на вентилатора . Прикрепете скобата към пода на сушилнята с винта сте премахнали от оригиналния канал .

12

Прикрепете 4 - инчов канал лакътя до останалата част на сушилня канал , който идва с комплекта. Закрепете лакътя до канала с 4- инчов широк алуминиев тиксо . Уверете се, че покриване на шева , където тръбата и МИЕТ лакът.

13

Поставете тръбата и лакътя през предната част на сушилнята. Плъзнете направо край на тръбата, чрез нокаут в лявата страна на сушилнята .

14

Свържете лакътя до канала ви закрепена към пода на сушилнята . Закрепете лакътя до канала с допълнителна алуминиева тиксо .

15

Прикрепете капака , снабден с комплект за обезвъздушаване , за да оригиналния нокаут в задната част на сушилнята . Прикрепете плоча с винта сте премахнали от оригиналния сушилня отдушник . Ако вашият отдушник комплект идва с пластмасови закопчалки за покривни плочи , да ги вмъкнете в нокаут . Натиснете върху чинията , докато щракне на гърба на вашия сешоар .

16

Обратните демонтаж стъпки сушилнята да сглоби сушилнята .

Хладилник свистене

Хладилници могат да бъдат причина за всички видове ракета във вашата кухня, ден и нощ. От стонове и тракащ да подсвирква , хладилника може да ви убедих, че живеете в обитавана от духове къща . Но не б

Περισσότερα >
Как да направим един стол възглавница Cover с цип

Претапициране на мебели може да бъде едновременно предизвикателни и възнаграждаване . Осъществяване нов или актуализиран стол възглавница покрива е един лесен начин да смените или да обновите вашия де

Περισσότερα >