Как да се замени с по-ниски дрехи Перална машина печат

Долната печат, или багажника , на перална машина в крайна сметка може да се пропука или разделяне с течение на времето поради повреда . Ако пломбата е теч или вратата на устройството за миене не се затваря напълно , може да се наложи печатът да бъде заменен. Въпреки, че това е задача, която трябва да се извършва от професионален перална машина техник , ако не сте запознати с ремонт миене уред , някои собственици са в състояние да завърши работата. Ако сте уверени в способността си да променят печата правилно и безопасно , резервни уплътнения често могат да бъдат закупени от магазините на производителя за миене или уреда. Нещата ще трябва
главата отвертка Philips
Flat главата отвертка
Blanket
Nut шофьор
Подмяна уплътнение на MarketBook.bg Покажи повече инструкции
Сваляне на печат
<Бразилски> 1

Изключете захранващия кабел на машината за миене и нека шайбата готино, ако наскоро в употреба.

2

Извадете двата винта, които държат горния капак на място и след това повдигнете нагоре и навън от горния капак. Може да имате нужда от помощ с тази стъпка, тъй като капакът може да бъде обемисти или тежки .


3

Плъзнете отвори чекмеджето за перилен препарат и натиснете надолу в раздела в дъното на чекмеджето за перилен препарат , за да освободите препарат чекмедже напълно . Извадете чекмеджето и поставете перилния препарат настрана. Свалете двата винта , разположени в задната част на корпуса на перилен препарат чекмедже.

4

Изключете конекторите телените за дисплея , който се намира над вратата, а след това извади един от винтовете на горния ъгъл на контролния панел. Издърпайте горната част на пералната машина от опорната релса и след това повдигнете нагоре и навън от контролния панел. Премахване на оставащите винта от контролния панел и да се отделят от предния панел на пералната машина .

5

Намерете четирите винта, по протежение на предната част на пералната машина за премахване на предния панел на шайбата . <Бразилски>
6

Отворете вратичката за достъп до филтъра за приложимите модели, които се намират на по-ниска преден ъгъл на пералната машина. Дръпнете се отвори капака на филтъра с плоския край на отверка и след това откривам филтър капак слота с отвертка главата. Задайте корпуса на филтъра настрана.

7

Издърпайте отвори вратата на пералнята и извадете скобата по долния ръб на вратата на пералната машина.

8

Внимателно се облегне на фронта на кабинета на пералната машина напред и след това изключете конектора превключвател врата. Вие ще се нуждаят от помощ държи фронта напред, докато изключвате конектора превключвател врата. Поставете едно одеяло на пода и поставете предния капак бавно . Клин на предния панел и машина ваната пералната разделят с 6 - до 8 - инчов парче дърво , ако не разполагате с помощ за издърпване на предния панел изключите машината

9

Намерете раздела и . стрелка на самия връх на ръба на ваната на пералнята . Завъртете гнездото, докато над раздела и след това задръжте долния печата в едната си ръка . Задайте другата си ръка върху корпуса на пералната машина и натиснете жлеба на уплътнението над ръба на ваната с помощта на палеца си . Разхлабете багажника , или печат, фиксатор скоба винт в горната дясна страна на ваната машина за миене и след това издърпайте уплътнението от пералната машина.


Подмяна на Seal

10

Премахване дюзата за вода от тръбата прозорец миене и да се отделят уплътнение пръстен от дюзата . Push уплътнението пръстен по дюзата и дюзата през съответния отвор в нов печат . Подменете вала на дюза на входящата тръба на устройството за миене и входа тръба на устройството за миене на печата .

11

Бавно натиснете ново уплътнение около ръба на ваната и след това затегнете винта на скобата на багажника васал с помощта на шофьор гайка но не стягайте .

12

Поставете закачалките на ключа на вратата в конекторите пластмасовите окабеляване. Сглобете останалата част на пералната машина.

Как да се покрие думи по Stovetop Panel при боядисване на Appliance

Старите уреди в кухнята могат да се държат търсят свежи и нови с един случаен боя работа или докосване -нагоре . Повърхности с дизайн или букви трябва да бъдат защитени от дизайна като покрити с боя.

Περισσότερα >
Живопис Идеи за американското знаме Bench

Живопис една пейка да изглежда като американското знаме изглежда сравнително лесно : Просто да получите някои червено , бяло и синьо боя , добавя 50 звезди на син квадрат , след това боя на 13 ивици с

Περισσότερα >