Как да се замени влияние върху My Кенмор HE3 Washer

A стържещ звук , идващ от вашата Кенмор HE3 шайба означава, че неговото влияние трябва да се смени . Можете да спестите пари , като направите себе си работа , въпреки че това не е проста задача и изисква няколко инструмента . В допълнение , ремонт на вашата перална машина себе си може да анулира гаранцията от производителя . Нещата ще трябва
Torx отвертка
Flat - отвертка
Hex - отвертка
Plastic щайга
Socket гаечен ключ
лост
Metal Hammer тръба
<Бразилски> Плат
парчета дърво
събрание лубрикант
1-1/2-inch гнездо на MarketBook.bg Покажи повече инструкции
е. 1

извадете захранващия кабел на шайбата е от изход за да се намали риска от токов удар . Изключете протичане на вода към пералната машина и изключете захранващите маркучи .

2

Намерете трите винта, които държат горния панел на задната част на машината с Torx отвертка. Повдигнете панела и на гърба на шайбата . Отворете вратата на устройството за миене и премахване на винтовете при пантите с отвертка Torx . Повдигнете вратата изключване на пералната машина и го оставете настрана.


3

Slip плоска глава на отвертка зад пролетта на напрежение , разположен в долната част на ботуша уплътнението на вратата . Използвайте отвертка като лост , за да дръпнем пролетта и приложен кръгъл клип от печата обувка . Издърпайте Запечатайте отвора на вратата .

4

Отстранете винтовете , държащи задния панел на място с шестнадесетичен - отвертка . Повдигнете краищата на две пластмасови корнизи във всеки ъгъл на задния панел . Натиснете централните зъбчета в и плъзнете пластмасови калъпи изключване на панела.

5

Свалете двата плоски напречни рамки на гърба на шайбата като развиете винтовете с отвертка Torx - главата . Разхлабете закрепващите скоби гъвкав маркуч вода към корпуса на барабана и внимателно издърпайте маркуча изключен.

6

Бутнете внимателно за обезвъздушаване на изхода събрание през продълговати -образна дупка с помощта на отвертка . Развийте винтовете за закрепване на L - образна подсилваща рамка за шасито на устройството за миене . Повдигнете укрепване рамката на гърба и го поставете - и принадлежности и електрическите връзки . - На върха на шайбата

7

Slide пластмасова щайга под предния ъгъл на шайбата да подкрепят машината. Отстранете винтовете , държащи долната част на предния панел и внимателно издърпайте панела на разстояние от шайбата . Махнете пластмасовата щайга и нека шайбата разположен на етаж.

8

Извадете водната помпа , разположен в предната дъното на пералната машина, като развиете винта осигуряване на помпата на място. Повдигнете помпа, маркучи за доставка и връщане от пералната машина. Въздържайте се от премахване на водната помпа от приложената окабеляването .

9

Развийте долната част на гумената подкрепа пръти обратно на часовниковата стрелка , за да ги премахнете от корпуса на барабана . Развийте горната част на опорните греди на часовниковата стрелка и отстранете двете пръчки от пералната машина.

10

Разхлабете дренажния маркуч скоба , за да се отстранят маркуча за източване на разстояние барабан за миене . Преместете барабан ролка задвижи обратно на часовниковата стрелка и внимателно вкара колан разстояние . Използвайте гаечен ключ за разхлабване на болтовете за закрепване на мотора шайба за барабан кабинет . Внимателно вдигнете мотора от шайбата .

11

Плъзнете голям гаечен ключ между маркуч на барабана и барабана ролка . Бесният ще попречи на барабан ролка от завъртане . Разхлабете гайката на ролката с гаечен ключ . Извадете шайбата от вала на барабана . Е.
12

Намерете зелената заземяването и отстранете винтовете, които го придържат към събранието. Внимателно издърпайте кабела от прорезите , разположени върху корпуса на барабана . Разхлабете скобите , които придържат долната зелена заземяването на дъното на корпуса с гаечен ключ . Lay жицата в долната част на шайбата .

13

Повдигнете всяка страна на един барабан по време и премахване на клипа, който осигури конзолите на пролетта кука до корпуса на барабана . Поставете корпуса на барабана внимателно на пода пред вас с вала нагоре.

14

Използвайте плоска отвертка за премахване на клиповете държи чифтосване фланци върху корпуса на барабана . Поставете горната половина на корпуса на барабан с главата надолу върху пластмасова щайга . Това ще ви даде достъп до вътрешната лагер на пералната машина .

15

Лосто гумената лагера запечата корпуса с лост . Завъртете корпуса на барабана към излагайте външния лагер . Използвайте чифт Snap пръстен клещи, за да се отстрани внимателно модула пръстен.

16

Флип барабана над и да зададете на отворената страна на пластмасова щайга . Поставете метална тръба в отвора в долната част на барабана и внимателно се удари в горната част на тръбата с чук , докато външният лагер изскочи навън.

17

Флип барабана отново и тя лежеше на няколко парчета дърво . Поставете металната тръба в отвора и натиснете горната част на тръбата с чук по същия начин , както е описано в предходния етап . Продължи докосване на върха на тръбата , докато вътрешната лагера изскочи навън.

18

Почистете повърхността на външния лагер с кърпа и се пръска с тънък слой от смазка монтаж върху вътрешната повърхност . Поставете новата външна лагера. Задръжте 1-1/2-inch гнездо на върха на новия външен лагер и се удари в горната част на гнездото с чук. Това ще карам на външния лагер равномерно в дупката.

19

Флип корпуса на барабана над и мястото на върха на пластмасова щайга . Почистете повърхността на външния лагер с кърпа . Поставете нова вътрешна лагер в дупката и задръжте малко парче дърво на върха на лагера. Докоснете върха на дървото с чук за няколко удара преди завъртане на дървото . Продължи потупване и завъртане на дървото , докато вътрешната лагера е равномерно вътре в дупката.

20

Спрей върха на вътрешния лагер с монтаж лубрикант и задайте нова пломба на върха на вътрешния лагер . Докоснете нов печат леко на място. Сглобяването на пералната машина в обратен ред .

Как да изчистите на вентилатора на Tromm Gas Сушилня

сушилни Tromm газ са част от семейството LG уред, и тези модерни сушилни разполагат сушене технологии и цикли състоянието на най -съвременните . Докато Tromm сушилня е проектирана да издържи на много

Περισσότερα >
Как да направим Домашно Drawing Light Box

Ако попитате всеки художник или аниматор , светлинна кутия или светеща табела е, трябва да имате позиция за занаята си . Светещи кутии са идеални за рисуване или проследяване , но могат да бъдат много

Περισσότερα >