Как да се определи Gear Случаи на перални машини

Много собственици не осъзнават , че пералните машини , които те използват имат сложен двигател, който има предаване много прилича на един в колите си . Случаят с предавка помещава предавките , които създават въртящ момент да се превърне ваната по време на възбуда част от цикъла на миене . Дали случаят предавка има теч или вече няма връщане ваната , вие трябва да го замени . Процесът може да варира в зависимост от модела на пералната машина , но като цяло той изисква разглобяване сглобяването на мотора и подмяна на модула на скоростна кутия . Нещата ще трябва
Socket гаечен ключ
отвертка е. Голяма кърпа
Замяна предавка случай на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Изключете пералнята , преди да започне . Изключване на топли и студени водни вентили . Откачете маркучите за подаване на вода от задната част на устройството чрез развиване на връзките . Откачете маркуча за източване от него unclamping .

2

Издърпайте горната бъркалка от ваната за миене . Лосто капачката бъркалка с отвертката . Издърпайте капачката на прах , ако вашето устройство има един . Използвайте гаечен ключ за отстраняване на болта , който държи на смесителя към устройството и издърпайте бъркалката от ваната .


3

Поставете кърпа или плат на пода зад шайбата и наклона шайбата назад, така че задният панел почива върху кърпата , за да изложи на двигателя.

4

Откачете клиповете на помпата и извадете помпата от вала на двигателя . Изключете всички моторни жиците и да ги преместите към страната . Използвайте гаечен ключ , за да се отстрани случая предавка от останалата част на устройството. Издърпайте случая двигател и скоростна от устройството.

5

Издърпайте тяга шайбата от предавка случай вал . Отделете съединителя пръстените подкрепа. Плъзнете съединителя изключва предавка случай вал . Развийте и откачете двигателя. Издърпайте изолатора и откривам на съединителя запушват . Развийте плочата мотор.

6

Прикрепете плоча на мотора на новото съоръжение случая . Инсталирайте запушват разклонител и изолатора на новата част . Прикрепете мотора и съединителя . Прикрепете съединителя пръстените подкрепа и тяга шайбата . Сглобете шайбата и да свържете отново маркучите и възстановяване на захранването.

Плътно затваряне на Cast Iron Печки

Чугунени печки са печки с дърва , напомнящи на старомодния начин на отопление на помещение или готвене семейна вечеря . The чугун структурата е много устойчив на стареене, въпреки че може да се наложи

Περισσότερα >
Как да спечелим Дадо Съвместно с Stop С Router Таблица

Dado стави са едни от най-често срещаните и най-силните ставите , които могат да бъдат направени с рутер. Спряно Dado стави са идеални за продукти като библиотеки и рафтове . С спря Дадо , ставата се

Περισσότερα >