DIY : Maytag Ensignia Timer прегрява

прегряване таймер във вашия Maytag Ensignia причинява сушилнята , за да не остане достатъчно дълго, за да изсъхне дрехите си. Тя е също потенциална опасност от пожар , тъй като пластмасовото тяло на таймера може да се стопи и се запали огън . An прегряване таймер изисква подмяна , тъй като вътрешните компоненти са станали дефектни и не могат да бъдат поправени . Сваляне и инсталиране на нова таймер във вашия Maytag Ensignia е по-малко трудно, отколкото в повечето сушилни , защото контролната конзола не изисква отстраняване от върха сешоар . Нещата ще трябва
Nut шофьор
клещи
Филипс отвертка MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Изключете Maytag Ensignia сешоар захранващия кабел от специален изход сешоар . Плъзнете сушилнята с нетърпение да имат достъп до задната част на сушилнята.

2

Отстранете шест шестнадесетичен - винтове за закрепване на задния панел на контролната конзола с шофьор гайка . Издърпайте задния панел от контролната конзола и да го настроите да се отстрани.


3

Хвани металните краища на жиците , свързващи се към терминалите време с чифт клещи и издърпайте кабелите на разстояние от терминалите .

4

издърпайте копчето на таймера на разстояние от предната част на конзолата. Премахване на единния винт осигуряване на таймера към вътрешността на конзолата с Филипс отвертка.

5

извъртате тялото на таймера обратно на часовниковата стрелка с пръстите си , за да освободите ухо от слота в конзолата . Извадете таймера напълно от Ensignia сушилнята.

6

Поставете новата таймера в конзолата с палеца на дясната страна на таймера точно над слота в конзолата . Завъртете по часовниковата стрелка на таймера , за да заключите раздела зад слота. Закрепете с винта единично подпорна .

7

вкара два проводника през терминалите на новия таймера. Краищата на тел ще се е наместила през терминални лопатите .

8

Поставете задния панел на гърба на контролната конзола и я закрепете с крепежните болтове .

9 <стр.> Плъзнете Ensignia обратно в работно положение и натиснете копчето на таймера над вала на таймер стърчаща от предната страна на контролния пулт . Включете захранващия кабел на сушилнята в контакта специалната сешоар .

Как да заредите GE Triton XL съдомиялни

GE Triton XL са вградени съдомиялни машини , които се сливат безпроблемно с всеки шкафове . Снабден с най-малко четири цикъла съдомиялни , те измийте и подсушете различни позиции, включително тенджери

Περισσότερα >
Как да направим един председател , който изглежда като гъби

Проектиране и да създавате свои собствени мебели може да добавите уникален елемент към една стая . Едно парче на мебели, които можете да добавите усет към вашия декор е без гръб стол. Простият изгражд

Περισσότερα >