Как да се промени на лагера на WM1832CW LG Washer

The WM1832CW LG шайбата е с предно зареждане , директно задвижване пералня. Директни задвижващи шайби работят без използването на колан за захранване на уреда . Уредът използва свързване вместо типичен система колан и макари . Това позволява на пералната машина да работи по- тихо и пести енергия . Както и при другите шайби, лагерът може да се провали и да изисква подмяна . Преди да се опитате да поправите шайбата LG , прочетете гаранцията на производителя . Направи си сам ремонт обикновено анулира гаранцията на уреда . Нещата ще трябва
Кофа
Филипс отвертка
Socket гаечен ключ
гумен чук
Дърво блокове
Blanket
Лубрикант е. Като събрание
Покажи повече Инструкции

1

Извадете захранващия кабел от контакта или флип прекъсвача , свързан с пералнята . Изключете клапаните водоснабдяването.

2

Извадете маркучите за водоснабдяване на гърба на пералната машина , като изключите клемите и ги смъкна леко . Поставете краищата на водата supplys маркуч в кофа да се отцеди .


3

Развийте винтовете в задната част на работния плот с Филипс отвертка. Плъзнете плота назад и се отлепва от корпуса на устройството за миене . Развийте винтовете на задния панел и издърпайте панела на разстояние от корпуса. В задната част на вана единица предприятието е изложено.

4

Откачете проводниците на термостата , двигателя и нагревателя. Изключете земята кабели . Разхлабете болта на ротора за директно задвижване на системата , но не го премахнете напълно . Докоснете разхлаби болта внимателно няколко пъти с гумен чук .

5

Отстранете болта ротор напълно с гаечен ключ . Повдигнете ротора нагоре и внимателно да се предотврати увреждане на магнита , разположени в рамките на ротора. Намерете болтовете, задържащи статор за директно задвижване на системата и да ги премахнете с гаечен ключ . Повдигнете статора внимателно от корпуса на устройството за миене .

6

Преместване в предната част на шайбата и да отвори вратата на филтъра. Изключете малкия маркуч за източване и запушалката. Развийте винта разположени от страната на филтъра и плъзнете плоча удар за освобождаване на цокъла .

7

Отворете вратата на устройството за миене и премахване на бандата на уплътнението около уплътнението на вратата . Намерете винтовете за закрепване на предния панел към корпуса на устройството за миене . Премахнете тези винтове и плъзнете предния панел на разстояние .

8

Издърпайте внимателно чекмеджето сапуна корпуса на устройството за миене . Развийте винтовете, придържащи капака на сапун към контролния панел . Изключете кабелите вървят към контролния панел и плъзнете панела на разстояние .

9

Откачете маркуча за картер на дъното на ваната за миене . Развийте винтовете за закрепване на бутилката натиск върху ваната. Плъзнете окачване щифтовете на разстояние от върха на краката . Натиснете тези крака далеч от вана единица така че устройството ще висят от топ извори шайбата е .

10

Поставете няколко дървени блокчета под вана единица . Хванете единия край на вана устройството и повдигнете нагоре, докато го натискате към центъра и след това намаляване да изключите горния пролетта. Хванете другия ъгъл на вана единица . Натиснете го и към центъра , а след това я спуснете откачите горния пролетта. Нека вана единица останалата част на дървените елементи . Е.
11

Извадете вана единица през задната част на корпуса на устройството за миене и лежеше с лицето надолу върху чиста бреза . Развийте винтовете , които държат двете половини на ваната заедно. Издърпайте горната част на ваната на разстояние от долната част и ги сложи един до друг . Повдигнете вътрешната барабана от вътрешността на вана единица .

12

Спрей болта , който придържа лагера на вътрешния барабан обилно с лубрикант и да чакат в продължение на пет минути. Използвайте гаечен ключ , за да разхлабите болта . Повдигнете разхлаби болта и стари ваденето вътрешната барабана. Избършете вътрешната барабана чист с хартиени кърпи.

13

Разположете новия лагер на мястото го натиснете , докато тя се изравни срещу вътрешния барабан . Закрепете нов лагер до вътрешната барабана с болта и гаечен ключ . Сглобяването на пералната машина LG в обратен ред за това как можете да го разглоби .

The Button Haier съдомиялната машина се заби

съдомиялни машини Haier са Energy Star оценени за енергийна ефективност , което означава, че те използват по-малко енергия и вода, отколкото редовни уреди. Въпреки това , подобно на всички машини , те

Περισσότερα >
Как да Reupholster на One -Ring Bar Stool

Можете да персонализирате вашия декор евтино от претапициране старите едно -образни бар столове . Тапицерия плат, ще бъде най- издръжлив, но може да се наложи по- модел или цветови варианти , ако избе

Περισσότερα >