Как да Използвайте омметър на тест за Перални Pump

Когато водата не е източване правилно от вашата перална машина, тя може да е в резултат на неизправност на помпата . Помпата да източи водата от ваната на пералнята и в къща дренаж линия. Перални машини или имат електрическа помпа или директно задвижване на помпата . Direct Drive помпи разчитат на двигателя е директно и нямат никакви кабели. Електрически помпи се свързват към мотора с колан и имат две метални връзки, за да се провери с омметър за да се гарантира на помпата електрически ток се работи правилно. Използването омметър да тествате машина помпа измиване само ви позволява да знаете дали електрическата система на помпата работи. Нещата ще трябва
омметър MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Проверете машина захранващия кабел на пране, за да гарантира, че той е изключен от електрическата мрежа .

2

Включете омметър и докосване на сондите заедно. Настройте диска за избор на мащаб до нула.


3

Намерете две жици , свързващи се към страната на помпата. Издърпайте проводниците от клемите на помпата . Винаги дърпайте от краищата на проводниците , а не в средата.

4

Докоснете сонда към всеки един от терминалите на помпата. Виж скалата на омметър . Четенето трябва да бъде между 5 ома до 10 ома в зависимост от вашия модел машина. Прочитът на нула или безкрайност, означава, помпата трябва да се смени .

Как да поправите вътрешен течове от капака на Кенмор Перални

Вътрешно теч от вътрешността на Кенмор перална машина е причинена от мръсната уплътнение - сивата уплътнението около врата на пералнята - това се натрупва прах за пране остатък с течение на времето .

Περισσότερα >
Направи си сам : Закачалка за дрехи за кучета

A кучета дрехи багажник ви позволява да покажете всички поделения на вашето куче на един сладък и удобен багажник . Този дрехи багажник ще направят живота ви по-лесно , както можете да избирате бързо

Περισσότερα >