Как да се изгради един Shock Mount пиедестал за Перални

Перални машини имат тенденция да вибрира силно , когато са в употреба и може да " разходка" през един етаж , ако не е правилно инсталиран. A пиедестал може да повиши уреда за по- удобна височина , и добавяне на тампона държи и на износването от прекомерни вибрации на пиедестала под control.Things ви е нужно
две шипове , 2 - от -6 - инчов и 58 инча дълги
4 шипове , 2 - от -6 - инчов и 30 инча дължина
рамки пирони
Framing чук
2 шперплатови листове , 1/2-inch-thick и 34 инча дълбочина от 58 инча широк
Shock Mount абсорбатор
винтове, за да се поберат шок монтиране на абсорбатор
отвертка
Пробийте MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Създаване на външната рамка чрез полагане на два 58 - инчови шипове по тесните страни на пода и поставяне на два 30 - инчови шипове между краищата на 58 - инчови парчета . Nail през 58 - инчови шипове в краищата на 30 - инчови странични части с 3 - инчов ноктите , така че те са добре прикрепени .

2

Пирон другите два 30 - инчови шипове към вътрешната част на рамката около 14 инча в от всяка страна , създаване на кутия рамка с две вътрешни релси .


3

Поставете първото парче от шперплат категорично в горната част на рамката и нокти го по стените и релсите на рамката с 1- инчови ноктите .

4

Прикрепете шок абсорбер монтиране като намери в Resources във всеки ъгъл на шперплата и директно в центъра . Много амортисьори винт върху основата със стандартни винтове.

5

Поставете втория лист от шперплат на върха на шока монтаж абсорбери и пробийте дупки макар дървото да ви позволи да вмъкнете правилното винта в отгоре на амортисьора . Завийте надолу горната лежеше на шперплат.

Graco True Въздушни Инструкции

програмируема хладно овлажнител мъгла Graco , че разполага TrueAir технология е насочена към подпомагане на бебетата дишат по-лесно , което също им помага да спите по-добре . Овлажнителят разполага с

Περισσότερα >
Как да завърши дърво с орехово масло

Walnut масло увеличава красотата на дървени мебели и подови настилки , а чрез добавяне на защитен финал. За разлика от много облицовки , орехово масло е изцяло натурален , което означава, че не притеж

Περισσότερα >