Как да се замени с GE We12x83 безделник Pulley

General Electric произвежда няколко марки на уреди, включително Hotpoint , Kenmore и RCA . Всяка сушилня изисква номер на част паразитна ролка WE12X83 да се прилага напрежение върху барабана колана. При повреда на пластмасовите макара , намалява напрежението на лентата и може да доведе до лентата за писък , когато барабанът се върти . Големи щети на паразитната ролка може да намали напрежението достатъчно , че барабанът не се върти по време на целия цикъл . Замяна на паразитната ролка за връщането на GE , Hotpoint , Кенмор или RCA сушилня за изправност. Нещата ще трябва
Клещи

Покажи повече инструкции

1

Изключете сушилнята от контакта или изключете прекъсвача във вашия основен прекъсвач панел . Ако сте собственик на сушилня газ , изключете клапан за доставка на газ зад сушилнята.

2

Отворете сешоар шкаф за отстраняване на барабана на сушилната машина и достъп до паразитната ролка . Тъй като всеки модел сушилня производителят може да разглобява по различен начин, консултирайте се с ресурсите да намерите инструкциите за вашата марка и модел.


3

Погледни под сешоар барабана , за да намерите на паразитната ролка до двигателя. Обикновено можете да намерите на мотора и паразитната ролка от дясната страна на корпуса в близост до задната стена . Обърнете внимание на начина, по който обвива сушилня барабан колан около ролка колело и вала на двигателя .

4

Push рамото на паразитната ролка към барабана на сушилната машина . Това действие освобождава напрежението върху барабана колан , което ви позволява да свалите предпазния колан от макарата и вала на двигателя .

5

Повдигнете барабана на сушилната машина от шкафа за да ви позволи да се направи ремонт на покривната шайба .

6

Намерете шайба капачка тласък гайка на края на рамото на паразитната ролка . Тласък гайка шайба капачка държи паразитната ролка колело на ръката. Хвани шайба капачка тласък гайка с клещи и го издърпайте края на ролка ръката.

7

Плъзнете стар безделник ролка на разстояние от ролка на ръката. Избършете всяка мръсотия и отломки от рамото на метал със стар парцал.

8

Плъзнете подмяна паразитната ролка част номер WE12X83 върху рамото на паразитната ролка . Уверете се, че плоската страна на шайбата е изправена пред задната стена на шкафа сешоар . Натиснете шайба капачка тласък гайка обратно на края на скрипец рамо за да фиксирате новия безделник макара .

9

Поставете отново барабана на сушилната машина . Натиснете нова ролка към барабана. Промушете барабан пояс около новата паразитната ролка и вала на двигателя . Освободете ролка да пусне напрежение върху лентата . Ръчно завъртете сушилня барабан посока на часовниковата стрелка , за да се гарантира на барабана колан подравнява от външната страна на барабана на сушилната машина .

10

Сглобете сешоар кабинета заден инструкциите за разглобяване , които сте използвали , за да вземе вашия кабинет разпада. Свържете сушилнята към електричеството и включване на газ , ако е приложимо.

Проблеми с хладилник Причиняване Milk Бракуваният

Ако млякото се съхранява в хладилник функционална , тя трябва да продължи до разпродаване от датата на отпечатаната върху бутилката . Ако плячката на млякото , преди тази дата , може да бъде с темпера

Περισσότερα >
Как да се бои, а Brass Lamp

A красива месингова лампа може да ви изкушава от тавана или на антикварен магазин , но на финала е в толкова лошо състояние , че не сте много сигурни, че имате уменията да го бои и го правят да изглеж

Περισσότερα >