Преместване на Хладилник Надолу тесните стълби

Хладилници са тежки , деликатни устройства, и трябва да се борави с точност , грубата сила и грижа. Ако сте се погрижили да се движат вашия хладилник за определяне на ниво , следват няколко съвета за вас и вашия екипаж пази. Когато получите вашия хладилник, за да новото му място , изчакайте няколко часа , преди да го включите , за да даде каквито и да било течности преместени в транзит шанс да се успокоят . Нещата ще трябва
МЕБЕЛИ подложки
Dolly
Boots
Ръкавици MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Размразяване вашия хладилник и фризер , и премахване на всички хранителните продукти, преди да си ход . Изхвърлете елементи, които вече не се нуждаят , и съхранява останалата в охладител . Изключете уреда.

2

Извадете чекмеджета, рафтове и други подвижни части . Съхранявайте ги на сигурно , достъпно място за лесна смяна веднъж вашия хладилник е в новото му място .


3

Tape вашия хладилник и фризер врати, за да ги пази от мода отворен по време на движение. Ако хладилника е твърде широка, за да се поберат по тесния стълбището , извадете хладилник и фризер врати като техника за пестене на място . Направете снимка на хладилника преди да го разглобим и допълнителни такива по време на всеки етап от процеса на разглобяване; използвате тези за визуални ориентири, когато поставянето на уреда заедно. Дръжте всички винтове, инструменти и части заедно в лесно достъпно място .

4

Увийте хладилника с голям мебели тампон да пазите уреда от надраскване или повредени по време на движение.
<Бразилски> 5

Помолете някой да ви помогне да рок хладилника назад леко , и плъзнете куклата отдолу. Наклонете хладилника обратно на куклата , така че тя може да бъде навит на върха на стълбището . Бъдете внимателни, да не избие хладилника , така че да лежи на едната си страна ; избивайки хладилник прекалено силно на своите страни може да доведе до компресор течност, за да тичам в охладителните тръби.

6

маркира пътя преди да се премести в хладилника , за да се предотврати изненади по пътя. Обърнете внимание на височината на всяка стъпка , както и всякакви половинчати стъпки , пукнатини или нередности . Също така обърнете внимание на завои в стълбището и местоположението на парапети .

7

Преместете хладилника с удар от един човек зад куклата да бута, и един човек в предната част , за да напътства. Движете се бавно , като една стъпка в даден момент ; държи в постоянна комуникация с вашите хамали и да координира движенията си . Носете ботуши и ръкавици, за да предпазите ръцете си и краката .

Как да поправите вратата се затвори сензора на Frigidaire Electrolux Микровълнова

Модерни микровълнови фурни , като Frigidaire Electrolux , са оборудвани със сензори от вътрешната страна на вратата, която се активира, когато вратата е затворена . След като вратата е затворена микро

Περισσότερα >
Направи си сам легло планове

Приветствайки ново бебе е специално събитие . Какъв по-добър начин да почетем повод , отколкото чрез изграждане на яслите на ръка и от сърце ? Ако не можете да намерите планове за яслите си представят

Περισσότερα >