Как да се чисти на V - образен Coil Под Whirlpool Хладилник

Това е досадна работа , но тя трябва да бъде направено. Ако V образен кондензатор намотка си Whirlpool хладилник се намира отдолу на уреда , почистване може да изглежда малко трудна . Въпреки това, с малко изобретателност - да не говорим за вашата прахосмукачка - би трябвало да можете да го възстановите в девственото състояние . Това е важно от гледна точка на хигиената на оглед, но също има своите предимства , когато става въпрос за вашите домакински финанси. Heat , изготвен от хладилника се освобождава от спиралата на кондензатора , така позволявайки му да стане изолиран със слой от прах означава, че ще трябва да работят по-усилено , за да запази вътрешното хладно, и затова ще използва повече електроенергия. Нещата ще трябва
Flashlight
Прахосмукачка
Тесен накрайник
кондензатора четка MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Плаката се изважда палеца в основата на хладилника Whirlpool да получат достъп до V -образен хладник намотка . Легнете на пода , и свети фенерчето в посока на намотка . Това ще ви даде възможност да видите къде се намира най-лошото от мръсотията .

2

Включете прахосмукачката , прикрепете пукнатина дюзата на дръжката , и го включите. Дръж фенерчето в едната ръка , и използвайте другата да ръководи дюзата около бобината , премахване на всички хлабав мръсотия .


3

Изследвай бобината внимателно за капан прах. Разхлабете праха с четката на кондензатора , и след това извадете разхлаби мръсотия с прахосмукачка. Проверете бобината още веднъж, за да се уверете, че всички замърсявания е отишъл , преди да подмените плоча петите.

? Какво причинява линия Water във фризер Door да замрази

Докато фризери би трябвало да замрази неща , има най-малко едно нещо във фризера не искате замразени: линията на водата , вземащ лед . A замръзнала вода ред често води до изтичане и неправилна експлоа

Περισσότερα >
Домашно Tool Cart

Има много начини за използване на инструмент колички и инструменти ракли . Някои хора предпочитат да направят и да персонализирате своите работни пейки, кутии с инструменти и дори инструмент каруци .

Περισσότερα >