The KitchenAid Ice Maker не работи и лампичката мига

Сензорът за ледогенератор мига в червено , когато е блокиран от чието покритие поп отворен. Капакът на сензор за автоматично се отваря всеки път, когато вратата на фризера е отворена или когато кофата за съхранение на лед се отстранява или извън позиция , и тя сигнализира , вземащ лед временно да прекратят производството лед. Това мигане е нормална работа и не показва проблем с производителя на лед. Ако производителят на лед не прави лед, има проблем или с доставката на вода , филтър или ежектор ръката, и тези проблеми не са обозначени с мигащ светлинен сензор . Нещата ще трябва
пластмасови съдове в
Покажи повече инструкции

1

Позволете 72 часа на производство на лед , за да започнат след хладилника е инсталиран. Това отнема толкова време за устройството да се охлади достатъчно, за да произвежда лед. След като това време изтече, печене на лед ще се произвежда на всеки три часа.

2

Сменете сандък за съхранение на лед в KitchenAid фризера , или гарантира, че тя е в правилното положение. За да проверите позицията , превключете настройката на дозатора лед върху предната част на вратата на фризера , за да " кубчета " лед , отвори вратата на фризера и задръжте основата на контейнера за съхранение на лед с една ръка и да използвате друг, за да натиснете бутона " освобождаване" бутон от дясната страна на основата. Повдигнете извън позиция , и го преместете върху основата и го натиснете надолу, за да си я осигурят на място.


3

Разглеждане на решетката , също така известен като рамото на ежектор , където ледът минава преди тя попада в кофата за съхранение на лед. Уверете се, че без лед е запушване на ръката. Използвайте пластмасова съд да чип далеч всеки лед.

4

Преместете KitchenAid хладилника напред достатъчно, за да получите достъп до студена вода клапан. Уверете се, че хладилника е правилно свързан към клапана , и да се осигури клапан е включен. Виж, за да видите дали има някаква чупка или повреда на линията на водата .

5

Поставят вода от изхода на вратата на фризера . Забележка дали има нормално количество на водния поток . Ако не , вода филтър може да бъде запушен , и че може да се намали количеството на водата, течаща към машина лед . За да смените филтъра , вдигнете се отвори вратата на филтъра. Издърпайте или да позволи на филтъра, за да извадите автоматично. Отстранете опаковката и О - пръстен на капака на новия филтър , преди да го инсталирате. Завъртете нов филтър посока на часовниковата стрелка , за да застане на място .

Можеш ли да Използвайте Automotive Belt да замени Maytag перални Belt

? Въпреки че и двете перални машини и автомобилите използват гумени ремъци , коланите не са взаимозаменяеми , според Клиника сайта на Repair . Следователно, ако коланът на вашия Maytag перална машина

Περισσότερα >
Как да се изострят с Drill Bit С File

Фрези са остриета инструменти, просто като ножове . Докато тези остриета могат да бъдат малки , те все още са от съществено значение за тренировка и трябва да се държат нащрек. A скучна бургия прави у

Περισσότερα >