Как да се определи Low Хладилник Водно налягане

A сигурен знак вашия хладилник е ниско налягане на водата идва, когато се опитате да запълни една чаша с вода чрез диспенсър за вода в хладилника , а вместо за намиране на постоянен поток от вода , водата капе или течове на от дозатора . Има една шепа от мерки можете да предприемете, за да се определи ниско налягане на водата във вашия хладилник. Повечето от тези ремонти са просто и само да отнеме няколко минути . Инструкции

1

Тествайте захранващия тръбопровод за да се определи дали тя е в действителност, с ниско съдържание на вода под налягане . Задръжте чаша под дозатора вода върху хладилника за точно пет секунди. След това се измерва количеството на водата в чашата . Вашият вода линия трябва да бъде в състояние да достави около 9 унции за 5 секунди. Ако имате по-малко от 9 грама в чашата си , имате ниско налягане на водата .

2

система за промиване на водата с помощта на надежден контейнер, за да окаже натиск и задръжте лоста за диспенсър за вода в продължение на пет секунди, след което освободите лоста за дозатор за пет секунди. Продължете този процес няколко пъти , докато водата започва да тече от дозатора . Когато водата започва да тече , да продължи да пуснете водата да тече в продължение на пет секунди, след това почива в продължение на пет секунди, докато сте освободени около 3 галона от хладилника . Това почиства въздуха от една система, която може да направи трудно за водата да тече , както би трябвало .


3

Натиснете и задръжте бутона " Reset " бутон на някои модели хладилници , ако не е имало прекъсване на електрозахранването на повече от един час . Водните запаси Някои хладилници " изключване след включване на захранването е изключен за продължителен период от време. Това може да се посочва с код в дисплей панел на хладилника .

4

достъп до спирателния кран в стената , и го завъртете за да се уверите , че тя е най-вече или напълно отворен. Завъртете по часовниковата стрелка спирателния вентил за увеличаване на водния поток през линията на водата .

5

Завъртете или натиснете върху филтър за вода от хладилника , за да се гарантира, че тя е на сигурно място . A филтър, който е не на място може да доведе до частично запушване на вода, тъй като преминава през линията на водата . По времето, когато водата достигне дозатора , тя не тече толкова бързо, колкото би трябвало.

Как да обслужва вентилатор на тавана

A вентилатор на тавана е едно чудесно допълнение към всеки дом , защото може да се охлади на стайна през лятото , и то се затопли през зимата. Обслужване на вентилатор на тавана ще добави към очаквана

Περισσότερα >
Как да продават ръчно изработени мебели

щастие много възможности да се представят , когато занаятчии и майстори търсят начини да продават своите ръчно изработени продукти . Интернет , местни магазини, бълха пазари и частна собственост, мебе

Περισσότερα >