My Хладилник термостат Не изключване

Това не е нормално за един хладилник да тече постоянно , а проблемът може да бъде проследено до различни области. То може да бъде нещо друго, освен сензора в самия термостат , че е отишло лошо. Всеки брой на въпроси в кондензатора , изпарителя , хладилен агент или на самата компресора може да се причинява на системата да работи без да спира. Трябва да се намери бързо решение , защото един компресор, който никога не се изключва, става не само опасност от пожар , но носи риск от преждевременна повреда . Термостат

Хладилници имат термостат вътре в зоната за охлаждане , която ви позволява да регулирате температурата , както намерите за добре . Въпреки, че един прост механизъм , то е напълно възможно за сензор вътре в нея , за да фалират . Или дефектен контрол размразяване или прясна храна термостат може да бъде това, което е поддържането на компресора , тъй като никога не го получи команда, за да се изключи. Смяна на термостат не трябва да бъде трудно . Вероятно можете да намерите заместител единица , като посетите уеб сайта на производителя или се обадите за обслужване на клиенти .


Compressor

Компресорът е черна метална кутия на размерите на футболна топка на гърба на хладилника . Това е мястото, където работата на грухтене се прави на компресиране на хладилния агент в газообразна форма с цел да се осигури охлаждане на вътрешното пространство . Компресорът може да работят непрекъснато в продължение на няколко причини, но всички са свързани с опитва да осигури толкова студен въздух , тъй като смята, че е поискал . Той ще се опита да прокара този въздух с безсмислено ефективност до точката на срив .

Как да инсталирате Frigidaire размразяване Нагревател

Много Frigidaire хладилници идват с размразяване нагреватели . A размразител активира от време на време , за да се предотврати лед от изграждане във фризера , пречи функция. Докато нагревател хладилни

Περισσότερα >
Домашно Tool Cart

Има много начини за използване на инструмент колички и инструменти ракли . Някои хора предпочитат да направят и да персонализирате своите работни пейки, кутии с инструменти и дори инструмент каруци .

Περισσότερα >