Отстраняване за Sears Coldspot Хладилник диспенсър за вода

The Kenmore Cold Spot е хладилник , произвеждан и продаван за Sears и магазини Лоу . Това е страна по страна хладилник с лед и вода опаковка в лявата страна на вратата . Ако вашият хладилник спира да произвежда лед , има няколко възможни причини . С вашето ръководство в ръка , да отнеме известно време и се направят някои себе си за отстраняване на проблеми - може да си спестите малко пари, като решаване на проблема без скъп повикване услуга . Нещата ще трябва
Appliance ръчна
Клещи
Лопатка

Покажи повече инструкции

1

Изключете хладилника и да го плъзнете далеч от стената за по-лесен достъп към задната част на хладилника .

2

Уверете се, че хладилникът е свързан към вашата водоснабдяване. Проверете свързването на маркуча на водата спирателен клапан и задната част на хладилника . Ако двете страни е разхлабен , затегнете връзките с клещи .


3

Виж за чупка в линията на водата . Ако маркучът не е прегънат , развийте маркуча от вода спирателен клапан и оправи маркуча. Поставете отново маркуча за вода спирателен клапан.

4

Проверете рамото на машина лед. Ако ръката на лед машина е нагоре, след това производителят на лед е изключен. Обръщане на ръката до долно положение , за да се превърне производителя на лед .

5

Изследвай водопровод спирателен клапан . Уверете се, че клапата е отворена , като я завъртите обратно на часовниковата стрелка , доколкото той ще отиде .

6

Проверявайте разпределителя лед. Ако има ледени кубчета в капан в дозатора , изтика леда с пластмасова или гумена шпатула .

Как да се запълни пространството около една миялна машина

Свързване на съдомиялна машина в издълбана пространството между шкафове не винаги може да доведе в перфектна форма . Когато пространството около миялна машина е твърде голяма , тя може да доведе до по

Περισσότερα >
Как да Reupholster Corners

Мебели износва . Столове , че хората седят в много износват още по-бързо . Спаси себе си много пари от претапициране тези столове , вместо да купуват нови. Разликата в цените може да добавите до стоти

Περισσότερα >