Как да се определи един Ice диспенсер на Кенмор Elite Рамо до рамо

Производителят лед в Кенмор Elite рамо до рамо хладилник е удобен, най-малко , когато тя работи правилно . Независимо дали използвате вашата машина за лед на всеки ден или само за специални случаи , това е добра идея да има някои основни умения за отстраняване на неизправности . Няколко неща могат да причинят мейкъра лед да отиде проваля , и не знаят как да се справят с тези проблеми е най-добрият начин да се осигури постоянен поток на ледени кубчета. Инструкции

1

Проверка за буци лед , които са вътре в контейнера за съхранение. Извадете контейнера за съхранение от производителя на лед и да използвате ръцете си, за да се разбият всякакви кичури . Изхвърлете всички кичури не могат да се счупят , а след това поставете кофата за съхранение обратно в производителя на лед.

2

Уверете се, че вратата се затваря плътно , ако производителят на лед не е замразяване на ледени кубчета достатъчно здраво . Ако вратата се открехна , вземащ лед не може да замръзне кубовете правилно . Проверете гуменото уплътнение около вратата за щети или препятствия.


3

Настройте температурата във фризера , за да по-студен настройка, ако вратата е затворена , но кубчетата лед все още не са минусови здраво достатъчно.

4

Почиствайте контейнера за съхранение старателно, ако ледените кубчета имат лоша миризма или вкус. Изхвърлете всички неизползвани кубчета лед след 30 дни . Почистете целия интериор на хладилника ако кубчетата лед все още имат лоша миризма или вкус. Водата минава през линиите може да вдигне миризми от хладилника и фризера отделение .

5

Извадете отделението за съхранение и погледнете в рамото на тел в дъното на производител на лед. Отстранете лед, който е замразен до рамо , след това замени отделението за съхранение.

Колко добри са Infrared Quartz Нагреватели

? Колко добре работи инфрачервена кварцов нагревател зависи , отчасти , от неговия размер и неговото предназначение . Защото нагревателя работи само с натискането на един бутон и се нагрява обекти по

Περισσότερα >
Примитивните боядисани мебели Техники

Примитивните техники за боядисване показват облицовки възраст , в затруднено положение или в античен стил. Тези техники включват използването на глазури , промивки , пращене облицовки, циклене и изтощ

Περισσότερα >