Как да Пребоядисвам на Хладилник

тенденции интериорен дизайн се променят често , оставяйки ви с уреди , които изглеждат вън-на- дата , но все още се движат много . Вместо да хвърлят стария си хладилник в продължение на най-новите стил, го актуализира , като я рисува . Това не само променя външния вид на вашия хладилник, но тя може да покрие до ръжда, петна или нещо друго, което може да искате да скриете . За разлика от други кухненски уреди, като микровълнови печки или печки , хладилник може да се боядиса с боя редовно , а не висока температура боя. Нещата ще трябва
Защитно пластмаса или хартия
Spackle нож
телена четка
Почистване разтворител
Towel лента
Rust превантивна
Primer
Painter е. <Бразилски> Покажи повече инструкции
е. 1

Преместете хладилника извън или напълно капака на пода , стените и гишетата около хладилника в пластмаса или хартия, за да ги защити . Ако сте боядисване на закрито, се отвори прозорец или врата в стаята, за да се осигури вентилация.

2

Използвайте spackle нож метална или телена четка, за да търкат изключва всякакви ръждиви люспи от повърхността на хладилника . Почистете хладилника напълно с помощта на тежкотоварни почистване разтворител , в съответствие с инструкциите на производителя. Избършете напълно с помощта на влажна кърпа. Оставя се в хладилника , за да изсъхне напълно.


3

Нанесете ръжда - превантивна до райони , където ръждата е присъствало . Ако ръждата е с променен цвят на метала , боядисайте я с грунд ръжда. Оставете грунда и ръжда - превантивни да изсъхне напълно.

4

Tape области, които не искате , обхванати в боя , като се използва лента художник . Закрепете лентата като пуснете spackle ножа над лентата. Това създава добро уплътнение , което предотвратява боята да проникне под лентата.

5

Prime хладилника с грунд боя, като се използва или спрей грунд или от подвижния на грунд. Това е особено важно, ако имате намерение за боядисване хладилника по-светъл цвят от сегашната си цвят.

6

Paint хладилника с помощта на спрей боя или от подвижния на боя. Използвайте четка , за да получите малки площи и ъгли . Оставете боята да изсъхне напълно. Нанесете допълнителни слоя , колкото е необходимо .

Правилния размер на климатик за спалня с малък прозорец

десния размер климатика The за спалня с малък прозорец се определя от няколко фактора. Размерът на прозореца може да ограничи или не един климатик може да бъде инсталиран , фактори на околната среда ,

Περισσότερα >
Как да се изгради Cedar Chest

A кедър гърдите може да бъде селски изглеждащи парче на мебели, произведение на изкуството , а понякога и двете . Много хора се радват на кедрови сандъци , защото от Old World им чар и издръжливост. И

Περισσότερα >