Определяне на Door Stop панта на GE Хладилник

В зависимост от това къде в кухнята стои вашия хладилник , размахвайки хладилник врата може да удари съседни броячи или стени , да ги или на самата врата се повреди . Всички General Electric хладилници имат вградени ограничители на вратите . Намира се в долната панта врата , спирка на вратата позволява вратата да се отвори достатъчно широк, за нормално използване, без да се свлече надолу, достатъчно далеч, за да се удари в стената или други съседни обекти. Сменете счупен GE спирка вратата на хладилника , като се замени панта събрание долната врата. Нещата ще трябва
Филипс отвертка
Nut шофьор
Замяна врата спирка на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

празните рафтове на вратата на хладилника . Включете хладилника изключен.

2

Развийте панта на капака на вратата в горната част на вратата с отвертка Phillips . Повдигнете далеч и го оставете настрана.


3

Поставете края на водача на гайката над над една от двете шестнадесетичен -съвременни винтовете на горната панта на вратата . Туист драйвера за гайка обратно на часовниковата стрелка , докато двете шестнадесетичен ръба винтове идват безплатно. Издърпайте горната панта на вратата .

4

Повдигнете вратата нагоре, докато дъното му се отделя от долната панта щифт . Поставете вратата на равна работна повърхност .

5

Развийте и двата винта на шестнадесетичен ръб, съдържащ спирка на вратата и затваряне камера към вратата. Премахнете спирка на вратата. Заключителната камера също ще дойде безплатно.

6

Изравнете нова спирка врата с винтови съдовете шестнадесетичен ръба. Поставете винта ръб на крайната десница през спирката на врата и в съответния винт съда . Я закрепете на място с водача на гайката .

7

Задръжте затваряне камера над левия винт съда . Натиснете вратата спре , докато отворите на затваряне камера подравнят с тези в спирка на вратата. Поставете останалата шестнадесетичен ръба винт през двете спирка на вратата и камера за затваряне. Майната му в съда с врата с драйвера на гайка .

8

Монтирайте вратата обратно на мястото му над долната панта щифт . Поставете горната панта на вратата и я закрепете с двете шестнадесетичен край винтовете.

9

Монтирайте пантите на капака на вратата над шарнира. Майната му на място с отвертката .

Как да се промени детонатора в Roper Whirlpool Сушилня

A газ сешоар Roper Whirlpool има подпалвач като част от своята система за запалване на пилотната светлина. Детонатора осигурява електрическа искра, която запалва пилота, когато устройството е в употре

Περισσότερα >
Как да направим един стол От Saddle

Ако Lone Ranger кара сърцето ти туп от вълнение , и John Wayne е вашият герой , след вземане на един стол от седлото е добър проект за вас. Western -тематични мебели е подходящ за дървени колиби , сел

Περισσότερα >