I Have Контрол на температурата Проблеми с Traulsen Хладилник

Като водещ доставчик на търговски хладилници и фризери , Traulsen се гордее процес за контрол на температурата на качеството, но всяка марка може да има проблем в някакъв момент. Тъй като хладилните системи са забележително подобни между производителите , подход общо отстраняване на проблеми трябва да ви служи добре , без значение от името на вашия уред . Вашата първа стъпка трябва да бъде да се провери във вътрешността на устройството , а след това действителните хладилни самите компоненти. Тя може да бъде по-късно , отколкото по-рано , но трябва да бъде в състояние да намери проблем в крайна сметка контрол на температурата си Traulsen хладилника . Контрол на температурата

Първото нещо, което трябва да направите, е да отворите хладилника и намерете контрол на температурата. Може би това бе блъскан , докато товарене или разтоварване хранителни продукти , и проблемът е просто в резултат на настройката е по невнимание да се промени. Ако това не е така, друг често срещан проблем е, че въздушния поток през вентилационните отвори се превърна ограничен , често срещано явление от претоварване уред . Не забравяйте да изключите хладилника , преди провеждане на инспекция отдушник .


Хладилна система

Ако всичко изглежда нормално във вашата Traulsen , че е време да се движите назад , за да инспектира кондензаторни намотки , разположена зад или под единица . Бобини осигуряват необходимата функция за правилното охлаждане чрез разсейване на топлината . Ако те не се почистват редовно, то става по-трудно за системата, за да се запази вътрешната част на хладилника се охлажда. Освен ако не сте на закрито домашни любимци са с тежки кожи , ежегодно почистване трябва да се оправи . В противен случай , на всеки шест месеца ще бъде една добра идея.