Как да отстранявате Self - размразяване Кенмор Хладилник

Честото отваряне и затваряне на хладилника Кенмор може да позволи на влажен въздух от заобикалящата кухнята, за да се втурне в крайна сметка охлаждане и създаване на замръзване частици в отделението. Ако сте готвене , пара и топла влага могат допълнително да изострят проблема. С течение на времето това натрупване блокове въздушен поток по време на отделението и могат да доведат до хладилника да се налага да работят по-усилено , за да се охлади вашите хранителни стоки. Поради тази причина много от съвременните хладилници включват самостоятелно размразяване или автоматично - размразяване , така че собствениците не трябва да забравяте да го направите ръчно , вероятно забравят . Вашият Kenmore хладилник е вероятно да функционира както е проектиран в режим на самостоятелно размразяване , но все още можете да извършвате прости отстраняване на проблеми , за да разсее загрижеността си. Инструкции

1

Time хладилника Кенмор , ако той вече е влязъл в автоматичен цикъл на размразяване . Продължителността варира според типа (горе, рамо до рамо или отдолу монтиране ) и модел. Топ планини могат да вземат около 20 минути, за да се размрази , докато долните опори трябва 30 минути. Ако не можете да намерите точното време на размразяване , който се намира във вашата ръководство на потребителя , след това времето си единица в продължение на поне 30 минути. След това , хладилника и неговите механични компоненти трябва да преминат отново да се охлади уреда обратно надолу .

Може също да чуете кликвания на невидима размразяване таймер и термостат на вътрешността на хладилника . Въпреки че не може визуално да използвате таймера, слушам за нейните звуци като индикатор, че размразяването е активна и неактивна .

2

Слушайте за звуци, които са странични ефекти или в резултат на процеса на размразяване . Съскане и парливи е разтопен лед , влизащи в контакт с нагревателен елемент , който улеснява размразяването . След като цикълът на размразяване е пълна, може да чуете пръкват шумове.

Вие също може да чуете звука на течаща вода, което е филтрирането разтопен лед в тенджерата за източване. При някои модели не е нужно да се притеснявате за изпразване този вграден в тиган, тъй като водата се изпарява автоматично далеч .


3

Погледни на задната стена на хладилника . Ако вие виждате и чувате капки вода се стичаше по тази стена , това е нормален резултат от процеса на размразяване и няма нужда от допълнителни действия от ваша страна.

Ако отворите отделението на фризера , може да се види червено сияние в някои модели . Това е нормално , тъй като нагревателните елементи са излъчващи инфрачервена светлинна енергия .

My Frigidaire съдомиялни Timer не ще продължи в цикъла на пране

Таймерът вътре в Frigidaire съдомиялна регулира дължината на избрания от Вас цикъл след уреда се стартира . Въпреки това, Вашата съдомиялна машина не може - и в повечето случаи не ще - предварително в

Περισσότερα >
Как да се изгради един Cradle

Как да се изгради един Cradle . A дървена бебе люлка е идеалното място за една е новородено бебе да спи през първите няколко месеца след раждането си . Човек може да се постави на люлката в нечия стая

Περισσότερα >