DIY Смяна на пантите на GE Monogram Хладилник

Bent или износени панти на вратата на хладилника GE Monogram се нуждаят от подмяна , така че вратите ще запечата правилно . Първите пантите са плоски парчета метал с щифт, който вмъква в горната част на ръбовете на вратите. Долните пантите са ъглови парчета с щифт, който вмъква в долните ръбове на вратата . Смяна на пантите на хладилник GE Monogram изисква някаква помощ, защото на вода тръби и електрически кабели , които вмъкват през долната панта на фризер страна на хладилника . Резервни панти са достъпни чрез ремонт уред центрове. Нещата ще трябва
Nut шофьор
Филипс отвертка
Helper

Покажи повече инструкции
Disconnect Хладилник

1

Изключете хладилник захранващ кабел , включете прекъсване на захранването с вода зад хладилника и да отвори всяка врата . Приемайте съдържанието на разстояние рафтовете на вратата . Оставете вратите отворени и намерете винтове за закрепване на дъното петите скара в хладилника . Има един винт в близост до всеки край на долната панта .

2

Отстранете винтовете за закрепване на дъното петите скара с шофьор гайка . Издърпайте палеца скара далеч от уреда . Това ви дава пълен достъп до долната панта от двете врати. След като петите скара е далеч от хладилника , затворете вратата на хладилника .


3

Изключете вода Онлайн връзката по-долу отворена вратата на фризера . Има един разклонител между линията идва под хладилника и линията излиза от вратата на фризера . Издърпайте яката на съединителя към линията на хладилник с пръстите си, докато издърпване на края на линията на вратата от съединителя . Откачете конектора на електропроводната система между хладилника и жиците до вода тръба на вратата. Затворете вратата на фризера .

4

Свалете двата винта на капака на хладилника с Филипс отвертка. В горния капак покрива цялата горна част на устройството , включително пантите . Издърпайте двете извира заедно с закрепващите винтове. Издърпайте капака напред и го извадете от хладилника .

5

Развийте закрепващите винтове за закрепване на предния пълнителя към предната горната част на хладилника с отвертка Phillips . Издърпайте предната пълнител изключите устройството . И двете горни панти са вече достъпни.


Махни панти

6

Свалете двата винта, всеки горен шарнир до върха на хладилния шкаф с Филипс отвертка. Издърпайте пантите право нагоре и извън хладилника . Виж за пластмасови разделители , които биха могли да бъдат между пантата и хладилника и да ги държат на сигурно място за преинсталация късно.

7

Отворете наполовина вратата на хладилника и да го вземете от двете страни. Повдигнете на вратата и я издърпайте далеч от уреда . Поставете вратата в изправено положение до хладилния шкаф .

8

Дръжте от двете страни на вратата на фризера и издигне на вратата . Помолете приятел да насочва сноп вода тръба и врата тел през долната панта фланеца като вдигнете вратата , докато тръбата е от шарнира. Поставете вратата от страната на хладилника , като се избягват кримпване тръба вода.

9

Отстранете винтовете за закрепване на всеки долната панта на кабинета рамката хладилник с отвертка Phillips . Издърпайте пантите далеч от хладилника .


Инсталирайте Нови панти

10

Разположете новия дъното зависи от всяка страна на хладилника , спомняйки си за пускане на пантата с дупка в пинов стъблото от страната на фризер. Щифт ствол е ъглова част на пантата , която има щифт врата . Фиксирайте пантите до хладилника с крепежните болтове .

11

Повдигнете вратата на фризера и питам ви помощник за изхранване на краищата на електропроводната вода тръба и тел през дупката в долната панта . Позиционирайте дупка пин на долния ръб на вратата на фризера върху щифта на долната панта .

12

Поставете лявата горна панта щифт в отвора в горната част на вратата на фризера , лигавицата до монтажните дупки с дупките в горната част на хладилника . Закрепете с крепежните болтове .

13

Повдигнете вратата на хладилника и го поставете долната панта щифт в отвора в долния край на вратата. Фиксирайте горната панта по същия начин, както вратата на фризера .


Сглоби Хладилник

14

Отворете двете врати , и свържете отново електропроводната система и вода тръба от страната на фризер на GE монограм . Натиснете кабелните от вратата обратно в самара от дъното на хладилника . Дръпни хладилник разклонител яката за тръбата за вода , и бутнете края на вода тръба врата в съединителя . Освободете яката и влекач леко върху тръбата на вода, за да гарантират, че тя щракне на място.

15

Поставете отново долната петите скара с крепежните болтове . Поставете съдържанието на хранителни обратно върху рафтовете на вратата и затвори двете врати .

16

Включете отново захранващия кабел в контакта и включете захранването с вода.

17

Прикачаме предната пълнител над предната горната част на хладилника с крепежните болтове . Плъзнете капака обратно върху горната част на хладилника , се редят на опашка монтажния отвор .

18

Поставете извори в вдлъбнати дупки на капака и затегнете капачката с крепежните болтове . <Бразилски>

Как да монтирате скоби за Microwave Над печката

Микровълните , които са инсталирани над печка , често се нарича в интервала микровълните , трябва да бъдат монтирани правилно поради съображения за безопасност . Ако микровълновата фурна не е правил

Περισσότερα >
Как да си направим една таблица от Използва Дървесина

Дървен материал може да бъде един от най-скъпите части на всички мебели вземане проект. Вместо за закупуване на чисто нов дървен материал , може да възстановят дървен материал около година гаража си

Περισσότερα >