Може ли Хладилник Seal бъде заменен

? Уплътнението на хладилника е гумената облицовка около вратите хладилник, който помага на въздуха от вътрешността на хладилника да избяга навън. Тези печати могат да се провалят с течение на времето , но замяната им е честа практика и в повечето случаи дори може да завърши проекта си . Винаги се старайте да си купите замяна печат от производителя на хладилника , за да получите правилния тип и размер. Запечатайте Неспазването

Когато уплътнение хладилник провали, пренос на топлина започва да се появят между въздуха вътре в отделението , така и извън във вашата кухня . Тъй като топлината винаги се опитва да постигне равновесие, това означава, че топлият въздух ще се нахлуваш в хладилника , докато нахлуване на студен въздух навън. Това повдига температурата вътре в хладилник и изисква охладителната система да се преуморявам в опит да охлади отново системата.


Като Out Стария Seal

Разгледайте своя старата пломба , за да разберете какви инструменти ще трябва да използвате , за да го свалиш . Обикновено отвертка с плоска глава ще бъде единственото нещо, което ви трябва, но на някои тюлени могат да бъдат държани в място с болтове , или винтове, които изискват различен инструмент. Извадете една точка по време и да следите всички болтове , които използвате , като се започне в единия ъгъл . Отнасяйте уплътнение и околностите врата материал много внимателно , за да не се огъне или да го деформират .

Threading Линия вода до вратата на Кенмор Хладилник

Ако водата тече изпод си Kenmore хладилник след това може да се наложи с прекъсната линия вода. Линията на водата свързва клапана за подаване на вода на дъното гърба на хладилника , и той работи под т

Περισσότερα >
Как да се изгради своя собствена бебешко легло

A ново бебе е ценно и вълнуващо събитие в живота на двойката . Много пъти член на семейството, ще направят нещо по-специално , преди бебето да пристигне . Можете да направите красива бебешка кошара .

Περισσότερα >