Как да Отстраняване на Ice Maker Water Valve на GE Хладилник

вода клапан Вашият GE лед машина донася вода към лед мейкър , за да направите ледени кубчета. Ако клапанът е блокиран или неизправност по никакъв начин , обикновено забележите проблеми при производство на лед или опит течове , или в производителя на лед или около вашия хладилник. Въпреки това , има и други причини, които могат да причинят тези проблеми . Проблеми може да ви помогне да определите дали вашата машина ледена вода клапан работи правилно. Нещата ще трябва
отвертка
Регулируем гаечен ключ
мултиметър

Покажи повече инструкции
Неадекватното Ice Производство

1

Изсипете 1/2 чаша вода в машина за лед плесен , ако вашата GE лед машина е или не произвежда лед или се произвежда по-малко лед или малки кубчета. Ако производителят на лед произвежда лед правилно в рамките на около два часа , тя ще работи правилно и проблемът вероятно е в клапана за водата . Ако тя не произвежда лед, производител на лед може да бъде неизправна .

2

Извадете от хладилника , за да получите достъп до вода клапан. Затворете водния кран и го отворите отново . Ограничение при вентила като лед или скала може да намали подаването на вода , което води до по -малки кубчета. Това отваряне и затваряне причинява вентила за пробиване на отвор в линията на водата и може да отстрани запушването .


3

Извадете водния филтър и да го замени с нов. Запушените филтри за вода също може да доведе до намален производство на лед .

4

Пробвайте вода клапан за да се определи дали тя функционира правилно, като първото изключване на захранването на вашия хладилник .

5 <стр.> Затворете главния водопровод спирателен клапан , разположен на линията на водата , която захранва входящата вода вентил.

6

Извадете панела за достъп на гърба на вашия хладилник с помощта на отвертка . Изключете запълване на тръбата , свързан към вентила.

7

Разхлабете гайката на фитинг от месинг намира на входната страна на вентила. Използвайте регулируем гаечен ключ и извадете винтовете в металната скоба , която държи водната клапа на място , за да дръпнем клапан от хладилника .

8

Извадете тръбата за пълнене от смукателния клапан. Изключете кабелите , свързващи клапан до хладилника . Обозначете всеки проводник като изключвате го да си спомни къде отива по-късно .

9

Тествайте терминал на клапана с помощта на мултицет . Ако се чете 200 до 500 ома , или четенето е посочено в самия клапан , терминалът функционира добре. Ако не се чете в този диапазон , сменете вентила. Наем Течове MarketBook.bg: 10

Махни мейкъра лед от хладилника и да инспектира запълване тръба , която е пластмасата тръба над вашия GE icemaker . Ако дължината на тръбата е замръзнала , това може да доведе до изтичане на вода icemaker вътре кофата с лед или на пода.

11

Затоплете тръбичката за пълнене с помощта на сешоар намира на най-ниското си настройка или го увийте в топла кърпа, за да се размрази леда. Ако дължината на тръбата е замръзнала , може да се наложи да замени водата на входа клапан и тръбата на .

12

Уверете се, че всички връзки към клапан вода и лед машина са сигурни и не пропускат вода. <Бразилски> е. 13

Издърпайте хладилника от стената и изключете захранването. Извадете панела за достъп на гърба на вашия хладилник с помощта на отвертка . Огледайте пълнене с вода, клапан за влага или пукнатини.

14

Опитайте се да затвори клапата ръчно. Ако тя е заседнал отворен , клапанът е неизправен или блокирани и трябва да бъде заменен от квалифициран техник .

My Хладилник течове Inside и е запушена

Ако водата се натрупва в долната част на вашия хладилник, то най-вероятно е свързано с механизма за размразяване на фризера. Каналът , който премахва водата , генерирани по време на цикъл на размразяв

Περισσότερα >
Как да Cut съвпада

Има много видове на ставите , достъпни за дърводелци . Лястовича опашка ставите са популярни за тяхната естетика , сила и майсторство . Стави, които не се нуждаят от пирони или лепило могат да изглежд

Περισσότερα >