Как да се промени на маркуча за източване на Whirlpool Хладилник

Маркучът за мръсната вода във вашата Whirlpool хладилник позволява конденз , който се събира в хладилник, за да се изцеди , така че да не пречат на работата на уреда или да започнете да предизвика неприятните миризми . Маркучът за източване преминава през долната част на хладилника в тиган изтичане под . Смяна на маркуча за източване на хладилник Whirlpool е въпрос на отстраняване на уплътненията , така че маркучът може да се извади и replaced.Things ви е нужно
отвертка
Бесният
Plastic шпакла (по желание ) <Бразилски>
Показване повече инструкции

1

Изключете Whirlpool хладилник от стената. Ако не можете да стигнете до щепсела за хладилника , изключете захранването за гнездото на главния прекъсвач панел.

2

Извадете долната решетка в долната част на хладилника, точно под вратата . Това може или да щракам , или трябва да се отвива с отвертка или гаечен ключ.


3

Издърпайте тавата за източване изпод хладилника . Изпразнете го в мивката .

4

Чувствайте под хладилника с ръката си към изхода на канала. Той ще бъде заобиколен от гумено уплътнение , около половин инч по размер. Поставете показалеца си между долната част на хладилника и уплътнението и внимателно издърпайте надолу, докато щракне на място.

5

Отворете хладилника Whirlpool . Извадете отчетливи чекмеджетата и всичко вътре.

6

Намерете дренажния отвор в долната част на хладилника . Виж за гуменото уплътнение , подобен на този от отстранява под хладилника . Повдигнете върху уплътнението с нокът , както направи с една отдолу на хладилника . Маркучът за уплътнение и източване трябва да излезе в едно парче.

7

Извадете старата уплътнението от стария маркуч за източване . Застане на върха на нов дренажен маркуч . Поставете нов маркуч за източване и уплътнението в долната част на хладилника и се изправяш уплътнението на място.

8

Press останалата уплътнението на място от долната страна на отвора на хладилника отвор за оттичане .
<Бразилски> 9

Сменете тиган за източване. Закрепете скара на дъното на хладилника . Плъзнете отчетливи чекмеджетата на място. Възстановете захранването на хладилника .

Как да Настройка на студенина в хладилника

Хладилник температура е от решаващо значение за правилното му функция. Когато тя не успее да получи достатъчно студено , това може да бъде признак за механична въпрос. Дори и нови машини , които функц

Περισσότερα >
Как да се добави Mirror до Dresser

Как да се добави Mirror до Dresser . Защото вашата спалня е първото нещо, което виждате всяка сутрин , когато се събудиш , атмосферата на помещението е важно. Вашата спалня декор е един от начините да

Περισσότερα >