Как да инсталирате Samsung Ice Maker DA97 - 05037C

The Samsung лед машина модел DA97 - 05037C е съвместима с някои хладилници , произведени от Samsung , Maytag и Whirlpool . Дали подменяте стар лед машина или инсталиране на едно за първи път , процесът не трябва да ви отнеме повече от 30 минути , докато Вашият хладилник е оборудвано за експлоатация на машина за автоматична лед. Преди закупуването на производителя на лед, се гарантира, че вашия хладилник е създадена, за да изключите тази опция , като прави преглед manual.Things на собственика ви е нужно
Филипс отвертка MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Изключете хладилника от контакта на стената и махам уреда напред, докато имате достъп до задната част на хладилника .

2

Изключете линията за подаване на вода , която тече в хладилника .


3

Двойна проверка , че водолинията е свързано правилно към клапана за вход от хладилника на гърба на хладилника . Проверете, за да се уверете, че ядките , които придържат линията на водата на водната клапа са стегнати .

4

Следвайте водолинията да провери , че тя влиза в задната част на фризера. За да инсталирате производител на лед , трябва да имате тази връзка , инсталиран на хладилника .

5

Включете подаването на вода отново и да видите на гърба на хладилника , за да се следи за течове по вентила за свързване на водата . Вие ще трябва само да гледате района в продължение на няколко минути . След като са се уверили, че няма никакви течове , изключете подаването на вода на разстояние .

6

Намерете две топ дупките в задната част на отделението на фризера . Това е мястото, където производителят на лед ще се мотае .

7

Завийте два монтажни винта в горната дупките , оставяйки около 3 /8 инча на винтовете от дупките . Производителят на лед виси на винтовете.

8

Намерете съединителя за проводник на задната стена на фризера и поставете в кабелния сноп от производителя на лед.

9

Издърпайте в запълване на тръбата , която влиза фризера върху задната стена , и потеглям на тапа .

10

Плъзнете тръбичката за пълнене на гърба на производителя на лед, в отвора за пълнене тръба самостоятелно позициониране. Откриването е дупка в задната част на производителя на лед.

11

Повдигнете производител на лед нагоре , се подредят закачалките от страна на производителя на лед с монтажните винтове , а след това я спуснете надолу върху монтажните винтове .

12

Погледни под производител на лед и намери последната празна дупката и инсталиране на болтовете на дъното . Затегнете докрай, и след това се върна и да завърша затягане на първите две монтажните винтове .

13

Натиснете бутона на захранването на производител на лед в положение " On" и долната лента на сондаж . <Бразилски>
14

включете захранващия кабел на хладилника обратно в електрическата мрежа , изключете подаването на вода върху и плъзнете хладилника обратно на мястото си .

15

Слушайте за производител на лед да започнем да попълваме . Вие не можете да го чуете веднага, ако температурата на фризера се повиши по време на инсталацията . Производителят на лед ще се активира, когато фризера е достигнала подходящата температура . Ако не се чува нищо за няколко часа , двойно проверите хамути тел връзка и че производителят на лед се обърна към " On".

Защо не на Trane XE1000 Климатроник Start

? The Trane XE 1000 е сплит система термопомпа и централна климатична инсталация , която поддържа един дом или офис удобен за своите жители , независимо от времето навън. Това предполага, че ще започн

Περισσότερα >
Как да нарисуваме планове за Adirondack председател Строителни

Adirondack столове предлагат удобство и красота за небрежен релаксация . Нейната ъглова силует люлки тялото и нежната извивка на гърба внушава чувство на лекота. Качествени Adirondack столове на пазар

Περισσότερα >