Мога ли да го използвам изправено Freezer като Хладилник

? Когато става дума за спестяване на енергия с една от най-големите уреди в дома си, най-ефективния хладилен решение може да бъде един нетрадиционен един . Изправената фризер прилича на хладилник и отнема само няколко стъпки, за да го превърне в един . Спаси неизползван изправено фризер от завършващ в депото , като го превръщат в хладилник. Разликата

Хладилници и фризери работят на различни термостати , както с регулируеми температурни настройки . Фризери държат храни в замразено състояние , докато хладилници съхраняват охладени храни . Нито термостат функции като другите , така стандартни корекции предотвратяване хладилник от обръщайки се към настройка фризер и фризер от обръщайки се към настройка хладилник.


Енергийна ефективност

The дебели стени на фризера надвишава дебелината на хладилни стени . Изолацията поддържа и съдържа температурата на замръзване вътре , без да губите енергия от студен въздух , които могат да избягат през тънки изолирани стени. Според Енергийната комисия на Калифорния , самостоятелно охлаждане възлиза на 17 на сто - или около една шеста - на разходите на енергия в типичен дом. При конвертирането фризер в хладилник , да използвате по-дебела изолация на фризера да съдържа хладно хладилна среда , а това води до получаване на по-енергийно ефективни хладилник, който използва по-малко електроенергия, за да поддържа своята настройка хладно температура.

<Бразилски>
Инсталиране на хладилник термостатът

Разменени на фризер термостат за хладилник термостат или цифров регулатор на температурата . Извадете термостата фризер и сензора от изключен единица . Свържете хладилник термостата да жицата на компресора и следвайте останалата част от инструкциите за инсталиране, за конкретната термостат модела, който инсталирате .


Справяне с кондензация

кондензация -лесно форми вътре преустроена изправено фризер , тъй като неговите намотки формират хранителните рафтовете , а температурата остава доста над нулата. Съдържат кондензираната влага от лигавицата на пода на преобразуваната фризера с колекция тиган по поръчка монтирани или чрез премахване на тапата за източване в пода и позволява на кондензирано водата да потече в тава под преобразуваната фризера.

Елиминирайте проблемът кондензация , като работи с изправено фризер , чиито намотки тече през стените на устройството вместо да формират рафтовете , който много прилича отделението на фризера в хладилника .

безплатно A Покупка Alternative

Когато производителите станат хип на новите тенденции в областта на опазване на енергия , те е заел с разработката умни , щадящи околната среда продукти. Един такъв продукт дава хладилници цяло ново измерение , съчетаващ функциите на хладилник и фризер в една. Например, Frigidaire Convertible Upright фризера All Хладилник прави умен единица допълнително място за съхранение на храна. При възникване на необходимост от допълнително охлаждане , поставете го да си хладилник и фризер за допълнително пространство на търсене, включете го да си фризер.

Range фурна Оценки

За много хора, големи търговски уред е тръпка . Това е възможност , за да видите най-новите и най-доброто и да се докоснат и сравнете, преди стесняване на списъка с опции към едно. Някои решения са пр

Περισσότερα >
Как да се изгради PVC Pipe Таблица

PVC тръба не прави за най-атрактивната таблицата , но това е лесно да се събере , евтин и издръжлив. A PVC маса е чудесно за използване на открито , полезност, и временно ползване , докато търсят нови

Περισσότερα >