Как да инсталирате Резервоари за вода за GE Профил Лед дейци

The General Electric icemaker използва вода тиган да прокара вода през уреда за производство на лед , и може да се нуждаят от подмяна , ако водния съд има теч или става корозирали след продължителна употреба . Блюдото на вода е необходимо също така да разпространявате почистващ разтвор чрез уреда, за да се поддържа чиста дегустация на лед, и може да се повредят , ако неправилно почистване разтвор се изсипва в тенджерата . След като заменя , водния съд замръзва водата тече през него в рамките на 24 часа след монтажа. Нещата ще трябва
Филипс отвертка
Замяна вода тиган MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Изключете icemaker и отвори вратата на icemaker да има достъп до съда за вода. <Бразилски>
2

Намерете капачката за източване под icemaker и го развийте да се отцеди всички на текущата водата от уреда .


3

Отстранете винтовете отляво и дясната страна на тавата вода с отвертка Phillips . Настройте винтовете настрана на сигурно място , тъй като те ще ви потрябват за да фиксирате новия тигана вода в icemaker .

4

Натиснете надолу върху блюдото на вода и използвайте свободната си ръка , за да дръпне напред, за да освободите стария тиган вода от корпуса на icemaker се .

5

бутнете навътре новата вода тенджерата и използвайте другата си ръка, за да натиснете едновременно тигана , за да го осигури обратно в icemaker .

6

Поставете и закрепете винтовете в отворите , разположени от лявата и дясната страна на съда за вода, за да заключите тавата на място.

7

Поставете капачката за източване на дъното на новото вода тиган. Завъртете капачката за източване на дясно , за да заключите капачката в съда за вода , и затвори вратата на icemaker си .

8

Поставете захранващия кабел на icemaker е в контакта на разположената наблизо електроцентрала , и натиснете "Power On" , за да включите icemaker и да започне производство на лед .

Как да тествате Резистори в термостат Circuit на Кенмор сушилнята

сушилни Kenmore използват термостати като устройства за безопасност и топлинни регулатори. Използва се като защитно устройство , една сушилня термостат отрязва сушилнята ако определена температура е д

Περισσότερα >
Съвети за да направим Deer Полилеи

Deer полилеи са популярен тип осветително тяло декор на открито ложи, ферма къщи или места с удобен интериор тема. Тези полилеи са изработени с еленови рога , които са събрани от елени , които са умре

Περισσότερα >