От какво се нуждая , за да се свържете с Ice Maker в Mobile Home

? Повечето нови хладилници идват с вградена автоматична машина за лед. Ако имате един от тези уреди, и искате да го инсталирате във вашия мобилен дом, че не е задължително трябва водопроводчик , за да го свържете . Това е една проста задача, която може да имате възможност да направите сами , ако имате правилните материали и някои ремонти по домовете опит. Процесът е доста проста , но трябва да се съберат няколко неща, преди да се справи с проекта. A Valve

A клапан е първият компонент ще трябва да се закача за подаването на вода към вашия хладилник и машина за лед. Вие също ще се нуждаят от тръби - режещи инструменти , за да се направи чисто рязане в най-близкото студена тръбата за подаване на вода . Преди рязане на тръбата , не забравяйте да изключите водата, за да мобилния си вкъщи. Седло или компресия вентил е монтиран някъде по протежение на главната линия, за да може водата да тече през медни тръби в уреда . Той също така ще служи като спирателен клапан , след като уредът е включен , така че можете да изключите водата на уреда трябва да се разработи теч.


Медни тръби

За да получите водата от основната линия за доставки за производител на лед , ще трябва тръби за пренасяне на водата. Най-добрият вариант за това е медни тръби . Тук ще намерите тръби направени специално за тази цел в доставка водопровод или магазин подобрения в дома . Медни тръби е обикновено в стандартен размер и лесно се свързва към вентила и уреда . Внимателно изрежете тръбата до подходяща дължина, обикновено на няколко метра по-дълъг , отколкото трябва да достигне уреда. Промийте тръбите с вода , преди да я инсталирате , за да се отстранят замърсяванията от доставката на вода.

Миризма на изгоряло От Меджик Chef Washer

Измийте от вашата магия Chef шайба трябва да излезе миришещи като препарат измиване , който използвате. По-стари машини могат да започнат да отделят миризми , особено ако те не са почистени правилно .

Περισσότερα >
Как да се стреля на Straight Staple

Прави скоби са от типа на скоби , използвани в щапелни пушки. Те се предлагат в различни дължини , включително 1/2-inch и 1/4-inch скоби . Можете да използвате телбод за различни проекти , включително

Περισσότερα >