Как да се поддържа един Shiny Черно Хладилник Door

Много съвременни производители на хладилни вземат много внимателно в завода производство да прилага пече - на черно палто, което да произвежда покритие с високо качество и блясък. По същия начин , трябва да се положат общи усилия у дома за почистване и поддържане на екстериора , за да помогнете на козината запази своите естетически качества. Освен това , основният материал, който се състои от вратите и рамките на много хладилници понякога е само редовен стомана , която е по-податлива на ръжда от неръждаема стомана . Като следвате тези стъпки, за почистване и поддържане на вратата на вашия черен хладилник , може би трябва да се помисли за допълнителна функция като част от цялостната издръжка на вратата . Нещата ще трябва
4 памучни кърпи
Mild миене на съдове
Appliance Полски
Неразредена оцет
Хартиени кърпи
Гъби (по желание ) е. Мистър Клийн Меджик Eraser (по желание )
Битови восък (по желание ) на MarketBook.bg Покажи повече инструкции
е. 1

Намокрете памучна кърпа с топла вода. Изстискайте излишната вода над мивката , оставяйки влажна кърпа . Добавят се няколко капки течен сапун ястие с кърпата . Разтрийте кърпата заедно, за да създадете лека пяна , но не създават твърде много пяна или мехури. Избършете цялата повърхност на екстериора вратата на хладилника с кърпа и сапун .

2

Намокрете втора памучна кърпа с топла вода и я изстискайте . Не добавяйте сапун. Избършете екстериор на вратата , за да се отстранят остатъците от сапун остатъци и отпадъци. Може да се наложи да се изплакнат тази кърпа под кранчето и повторете тази стъпка още няколко пъти, докато не сапунени , дъгата като петна се показват на черната повърхност на вратата на хладилника .


3

Избършете надолу по wet повърхността на хладилника с трети суха кърпа . Използвайте кръгла, тип полиране действия, за да започне процеса на извеждане присъщата блясък на черната боя . Видът и качеството на боята може да бъде твърде скучен за блясък , за да се появи напълно .

4

Нанесете уред за нокти на вратата на хладилника според инструкциите на бутилката. Вие обикновено се прилага лака след почистване стар , застроена отломки от външната повърхност . Използвайте четвърта чиста кърпа за тази стъпка , ако инструкциите призовават за него. Polish изважда блясък , но също така и образува защитен палто от бъдещо замърсяване и прах натрупване .

5

Сипете няколко супени лъжици оцет неразреден в лед и вода опаковка тавата , ако тя е достатъчно дълбоко да държи постоянни течности. Нека оцета разтварят силно замърсена вода , които се натрупаха във времето , за около 30 минути. Избършете и се накисва оцет с хартиена кърпа. Използвайте друга мокра хартиена кърпа да обърше остатъчна оцет и придружаващата миризмата. Сгънете и поставете чиста кърпа хартия в тавата , така че да може да се накисва разлята вода всеки път, когато някой използва дозатора . Периодично замени хартиени кърпи за ръце , за да се поддържа чистотата на тавата.

Различни профили Микровълните

Микровълните са произведени за първи път през 1947 г. и станаха широко достъпни през 1960. Първите популярните модели бяха плота единици , но няколко стилове са станали достъпни в изминалите години .

Περισσότερα >
Как да спечелим Slip Калъфи за трапезария Столове

Ако имате стари столове, които се нуждаят от покритие или нови, които не искате да получите мръсно, направи кълъфки за вашата трапезария столове за защита или скрие недостатъците . На Slipcovers плъзг

Περισσότερα >