Как да замени Run кондензатор в Frigidaire Хладилник

Целта на писта кондензатор , наричан също старт кондензатор , на хладилник Frigidaire е да допринесе за осигуряване на стартова мощност за единица компресора на уреда . А кондензатор по същество представлява устройство за съхранение на електрическа енергия , която непрекъснато се зареждат от електрическата система на хладилника . Подмяна на писта кондензатор в Frigidaire хладилник на собствения си може да ви спести малко пари, ако вашия уред разгражда . Нещата ще трябва
Започнете кондензаторни
Отвертки ( 2 )
проводници с щипки ( две жици, 4 клипове )
20K ома резистор на MarketBook.bg Покажи повече инструкции
<Бразилски> 1

изключете хладилника или изключите електричеството за уреда на главния прекъсвач .

2

Преместете хладилника далеч от стената , така че да можете да работите върху него . Бъдете внимателни, когато местите уреда по пода , така че не се почеше . Някои модели Frigidaire са оборудвани с колела в предната част , които правят преместване на уреда по-лесно.


3

Потърсете кондензатор върху рамката Frigidaire или свързани към тялото на компресора. Кондензатори обикновено са около 2 до 3 инча и кръгли . Отстранете защитното покритие , което може да бъде в място, където да изложи изводите .

4

Освобождаване от отговорност на кондензатор , преди да извадите или докосване него. Свържете парче тел с алигатор клип към 20K ома резистор . Свържете другия край на отверка . Повторете този процес с безплатен терминал в другия край на резистора . Докоснете една отвертка към всеки от терминалите . Задържа се на място в продължение на няколко секунди, за да освободи кондензатор. Изчакайте около половин минута , след което повторете процеса на разреждане отново.

5

Разхлабете клиповете или винтовете , държащи кондензатор на мястото и го извадете. Заменете я с нова кондензатор . Сменете всяко защитно покритие .

6

Изчакайте 15 минути, за да се даде възможност на хладилника за презареждане . Възстановете захранването на хладилника и се уверете, че тя работи правилно . Преместете хладилника обратно към първоначалното местоположение .

Maytag Plus Side -по- Side Хладилник не охлажда

The Maytag Plus Side -по- Side хладилника е фризер и хладилник , вградена в един-единствен елемент с две врати. На фризера е в ляво и на хладилника е отдясно , с две части, разделени . То може да бъде

Περισσότερα >
Как да направим един Евтините Sand таблица

Таблица пясък позволява на децата и възрастните с или без предизвикателни условия, за да изследват текстури , да се научат да се измери , да създават временни структури или скулптури и дори произвежда

Περισσότερα >