A Popping Sound в Ice Maker Switch

Хладилници и фризери правят много шум и се опитва да ги декодира да шофирате Бати . Въпреки че е нормално да се притеснявате за пръкват шумове от ключа ледогенератор , през повечето време не е нужно да се притеснявате . Ice- Maker Звучи MarketBook.bg:

Това не е необичайно за една машина за лед, за да бъде шумна , тъй като цикли чрез производство на лед и отпускане . Няколко секунди след като освободи лед в чаша , затворени Улейни щракне на ледогенератор . A разтуптяно звук се появява, когато лед кофата се пълни с лед. Hums или кликвания се случват, когато попадне вода ледогенератор вентил. Като течност пътува до линията на водата , вземащ лед , линията може да подсвирне , взрив или туп . Това са нормални звуци , така че не се притеснявайте, ако подозирате, че нито един от тях .


Хладилник Звучи

Вашият хладилник или фризер също прави много силни звуци , които могат да бъдат объркващо , но са част от производствения цикъл . Кликването или малък пръкват шумове обикновено означават, че таймер , размразяване или контрол на температурата е включен или изключен . Пръкват шумове от фризера се случват, когато за размразяване на рулони се охладят след един цикъл на размразяване . The размразител използва топлина, за да се размрази натрупан лед, и комбинацията от топлина и лед води до пръкват . По време на цикъла на размразяване , може също така да изслушат парливи като разтопена вода влезе в контакт с бобината .

My Boiler Има Kettling Noise & Водно налягане

Ако в дома ви използва радиатори или топла вода перваз топлина, тогава вашата централна отоплителна система използва котел за производство на гореща вода, която тече през металните тръби да се затопли

Περισσότερα >
Инструкции за Тапициране кръгла - Притисната в ъгъла Османската

османци са функционални мебели , които могат да служат като импровизирани маси за кафе , поставки за крака или Centerpieces за кът за сядане. Поради високото използване те са подложени , те често пока

Περισσότερα >