DIY надраскани Текстурирани Черно Хладилник

The лъскава , текстурирани финала на черни акценти хладилник двете модерни и ретро кухни. Изгодна често се срещат в отдела уред с дълбоки отстъпки за нов хладилник с една или две драскотини повреждането на текстурирани боя . Драскотини лесно се ремонтират . Нещата ще трябва
180 - песъчинки шкурка
Так кърпа
ръчно сапун
Спондж
лента Painter е. Appliance епоксидна боя на спрей , черен MarketBook.bg: Покажи повече инструкции <Бразилски>
1

Изключете хладилника и го извадете от стената. Капака на пода , шкафовете и стената с вестници ги предпазва от пръски боя .

2

Леко пясък надрасканата района с 180 шкурка . Забърсване на шлифован област с восъчна кърпа премахва всичкия прах .


3

Измийте хладилника с мек препарат за миене на сапун и вода разтвор с помощта на гъба. Нека да изсъхне напълно , преди боядисване.

4

Маска около увредената зона с тиксо художник . Създават се няколко сантиметра във всяка посока за смесване на старата боя с новото.

5

напръскайте леко палто от уред епоксидна боя над почеса района. Изчакайте пет до 10 минути и повторете процеса . Използвайте нежни , метат движения , разпространяващи боята върху увредената зона . Повторете, докато нулата е невидим.

6

Оценяване на боята , когато тя е напълно суха . Ако новата боя не съвсем съответства на стария , леко пясъка цялата страна на хладилника . Напръскайте целия повреден страна с два леки палта на уред епоксидна спрей боя .

A изтичащите вода опаковка в Jenn - Air JRSD24

The Jenn - Air JRSD24 е замръзване без хладилник с регулируеми контрол на температурата, влажността контролирани чекмеджета отредени и лед и вода опаковка на вратата на фризера . Разпределителят на во

Περισσότερα >
Как да спечелим една Fairy председател

Как да спечелим една Fairy председател . Gardens са любимо място за почивка на фея . Направете вашата градина привлекателна за преминаване феи чрез засаждане на изобилие от красиви цветя и вземане на

Περισσότερα >