Home & Garden >> у дома градина >> Home Appliances >> Хладилници >> Content

Как да се замени диспенсер Housing хладилник е на Maytag

Много Maytag хладилници идват оборудвани с лед и вода опаковка от външната страна на вратата . Това е удобна функция , но тя може да бъде податлив на увреждане, дължащо се на факта, че това е изложен . Това не е необичайно да се опита пукнатини или драскотини по корпуса на дозатор. Ако повредата на корпуса ви предпазва от използване на разпределителя правилно, можете да премахнете и го замени yourself.Things ви е нужно
Flathead отвертка

Покажи повече инструкции

1 < р > Изключете захранващия кабел на вашия Maytag хладилник.

2

Поставете върха на плоска отвертка в шева , където корпуса на дозатор отговаря на хладилника .


3 < стр. > Работа вашия начин по протежение на страните на корпуса , се пръкват вътрешните скоби, както и да отидете.

4

Издърпайте корпуса на разстояние от вратата . Сега можете да се вмести в нови жилища в стария му място и го натиснете в страните и ъглите , докато клиповете са сигурни . Ако ви се наложи да смените допълнителни компоненти в дозатора , преминете към следващата стъпка .

5

Повдигнете контролния панел леко нагоре и я издърпайте от корпуса. Изключете платка окабеляване от порта в задната част на контролния панел. Настройте контролния панел настрана. Сега можете да го замени с нов , ако е необходимо.

6

Отстранете винтовете Филипс от ъглите на пластмасовия панел , покриваща горната част на наконечника . Извадете панела за да изложи чепарето дозатор.

7

Издърпайте чепарето дозатор надолу, за да откачи и да го премахнете. Сега можете да се вмести в една нова на нейно място .

8

Сменете чепаре панел , винтове , контролен панел , окабеляване и жилище .


От:http://bulgarian.98905.com/home-appliances/refrigerators/1019055346.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.