Как да инсталирате Jenn - Air 61004881

The Jenn Air 6100481 е резервна част за машина за автоматична лед. Компонентът е произведен от Whirlpool , който изгражда ледогенератори за Jenn Air хладилници. Особеното част е твърда пластмасова табличка известен като корпуса на лед. То се вписва в дъното на производител на лед, под мотора. Подмяна на част отнема по-малко от час . Нещата ще трябва
отвертка , определени в
Покажи повече инструкции

1

извадете захранващия кабел на хладилника от контакта .

2

Open вратата фризер за отстраняване на лед за боклук и панела в ляво от кофата за боклук . Панелът се плъзга нагоре и навън .


3

Използвайте отвертка за премахване на винта от левия ръб на лед заграждение 61004881 . Издърпайте корпуса напред и да го избие надолу от задния край , за да разкрие електропроводната система за двигателя.

4

Press закачалките на щепсела на окабеляването за да я освободите от гнездото мощност във фризера . Сега можете да извадите камерата лед и мотора , прикрепен към него .

5

Извадете винтовете държи мотора и релето към корпуса на лед. Винтовете не са със същия размер , така че пиша за определяне на местоположението на всеки винт като ръководство за сглобяване .

6

Свалете U -образна клип на края на вала на двигателя , усукване на клип на часовниковата стрелка. Това освобождава двигателя напълно от корпуса на лед.

7

закопчаване на двигателя и реле събрание на новия корпус на лед част. Поставете вала на двигателя в своята конзола на заграждението за лед и я закрепете с U -образна клип . осигуряване на двигателя към новата част с винтовете, които сте свалили в Стъпка 5 .

8

Свържете щепсела на края на електропроводната система, върху гнездото на вътрешността на фризера.
<Бразилски> 9

Закрепете обшивката на лед на лед машина единица с винтовете , които сте свалили в Стъпка 3 .

10

Плъзнете панела , че вие ​​извадихте в стъпка 2 обратно на мястото си.

11

Поставете лед за боклук и щепсела в захранващия кабел на хладилника .

Как да Премахване на Хувър Valve на Tank

уплътнения на клапаните под Hoover пара - чисти вакуум резервоара да създадат бариера , която предотвратява почистващ разтвор или оползотворяване на вода от течове от резервоара за разтвор или резерво

Περισσότερα >
DIY Guitar Закачалка

Когато става въпрос за DIY проекти , като половината от забавлението е в състояние да изпълни задачата си по възможно най- благоприятни за околната среда и достъпен начин . Многократно използване на с

Περισσότερα >