Main Frame My KitchenAid Хладилник между фризера & Хладилник е твърде гореща

Топлина , идващи от външната страна на KitchenAid хладилник или фризер единицата, която обикновено не е причина за безпокойство. Но понякога това може да означава предстояща повреда, или може би , че вече е имало повреди в оборудването . Като идея на вътрешната изработки на вашия хладилник ви помага да се определи сериозността на проблема , или дали или не това, което чувствате е нормална работа на устройството . Mullion

Лентата на кадър , който минава между два вратите на хладилника и фризера се нарича вертикала ивица . Тя съществува , дали вашето устройство е рамо до рамо модел , модел фризер - он- топ модел или фризер за по - долу. Зад лентите лежи нещо, известно като топлинен цикъл. Нейната работа е да се затопли района в близост до уплътненията на вратите , за да се запази от образуване на конденз върху външната страна на устройството.


Прекомерното Топлина

Ако топлината се чувстваш изглежда прекомерно , или е достатъчно, за да предизвика гумено уплътнение около уплътненията на вратите до жълт , вие може да има повреда на оборудването . Тя може да се дължи на неуспешно вентилатор на кондензатор , или запушена или мръсна изпарителя бобини. И двата проблема да предизвикат достатъчно движение на въздуха , така че горещия въздух вътре не може да се извади и да се разпределят от примката на топлина , като го кара да прегрява .
Наем Бобини
<Бразилски>

изпарителя намотки на задната част на хладилника и са изложени . Това не е необичайно за тях да се събира прах , мъх и косми от домашни любимци . Твърде много на някое от тези неща може да се намесва с работата си . Разтворът е редовно почистване на намотките се използва вакуум с маркуч и закрепване четка . Внимателно четка и да суче, нищо прилепени към бобините .


Fan

Провалът на кондензатор фен може също така да отчита горещи точки по външната повърхност на Вашия KitchenAid хладилник . Тя е лесна за диагностициране , както можете да чуете работи вентилатора работи. Ако не чувате вентилатора , повикайте сервизен техник да погледнем по-отблизо . Без работа вентилатор, отопляем шкаф е най-малкият ти проблем , с най-голямо благосъстояние развалянето на храните , когато устройството не успее напълно.


Външни фактори

След всичко останало проверява , вие може да откриете, че екологичните фактори са зад гореща хладилник. Зареждане на топла храна в хладилника го кара да риташ и да работят по-усилено , за да изведете на вътрешната температура на уреда. В резултат на това , кабинетът расте по-топло и за малко време . Температура и влажност на въздуха извън също може да повлияе на начина, пистите на дялове и как топло го получава. Колкото по-често вратата се отваря , което позволява контролиран въздух да избяга, толкова по-горещо устройството работи , докато тя е в състояние да нормализира вътрешната температура . Когато за първи път стартирате хладилник , след като е седял при стайна температура, то ще расте топло , докато не е достатъчно охладена от вътрешната страна.

Разглобяване на Vornado Нагревател

Vornado прави цялата стая нагреватели и лични нагреватели, които се движат както на ток на Вашия дом . За разлика от някои други стая нагреватели , Vornado нагреватели имат вентилатор за циркулация на

Περισσότερα >
Как да си направим 5 галон Bucket Seat

A кофа седалка ако идеален за риболов, къмпинг, огън , лов и други дейности на открито , където не искат да стоят през цялото време. Те са евтини , леки, лесно преносим и може да се използва както за

Περισσότερα >