Как да промените цвета на предната част на Хладилник на Ice Maker

Предната част на вашата машина за лед на вашия хладилник да стърчат като възпалено палеца . Можете да промените външния вид на машина за лед вашия хладилник е чрез покриване на предната част на това с филм уред . Този филм е устойчив на петна , драскотини , химикали и пръстови отпечатъци. В допълнение , филмът уред е на разположение в различни покрития , като например неръждаема стомана . Нещата ще трябва
Tape мярка
молив или химикалка
Хартиени
кърпа без покривки
Dish сапун
Appliance филм
Utility острие
чистачка
<Бразилски> Покажете повече инструкции в
1

мярка отпред на производителя на лед - включително ширината и височината - с лента мярка и пишат на измерването върху парче хартия. Добавете още 1 /2 инча от всяка страна на производителя на лед.

2

Почистете предната част на производителя на лед с кърпа, напоена с вода и сапун и изплакнете чист. Избършете отпред на машина лед сухо с кърпа без власинки .


3

Навлажнете повърхността на производител на лед леко с вода. Водата ще помогне на филма се придържат по-добре към повърхността .

4

Нарежете филма уред въз основа на измерванията , които сте направили и се изчисляват в Стъпка 1 . Използвайте остър нож и изрежете всяка страна на филма в едно движение.

5

Lay филма с подкрепата нагоре от апартамент на ниво , чиста повърхност . Дръпнете надолу внимателно горния ъгъл сантиметър от подкрепата .

6

Изравнете лепкавата част на филма със съответния ъгъл на производител на лед и се притиска до повърхността. Smooth от центъра на филма до ръба с ръка.

7

Продължи бавно отстраняване на подкрепата от филма , докато натискате и изглаждане срещу повърхността с ръката си, докато сте прикачили филма, за да повърхността на производител на лед.

8

Започнете натискане на въздушни мехурчета от филма с гумен . Работа от средата навън към периферията .

9

Използвайте чиста , остър нож , за да изрежете излишната уред филма стърчи от страни на производител на лед. Избършете филм сухо с кърпа без власинки .

The печка на газ в стената е Осъществяване тиктака шум, когато е изключен

Газови пещи произвеждат разнообразие от звуци , докато е активен. Фурните продължават да остане малко шумна и след като те са хора с увреждания , тъй като от метал вътрешността на фурната се разширява

Περισσότερα >
Как да спечелим Slip Калъфи за трапезария Столове

Ако имате стари столове, които се нуждаят от покритие или нови, които не искате да получите мръсно, направи кълъфки за вашата трапезария столове за защита или скрие недостатъците . На Slipcovers плъзг

Περισσότερα >