Защо ли Вашият Хладилник Вземи Hot

? Целта на вашия хладилник е да получите нещата студено, така топло интериор е индикация за проблем . Някои от причините за все по-горещо хладилници са лесно да се обясни и ремонт , докато други може да изискват малко повече обяснения и експертиза. Ако може да се определи източника на проблема , ще бъде добре за вашия начин за получаване на вашия хладилник, за да се отпуснете още веднъж и си бързо развалящи се хранителни продукти, безопасни за съхранение. Прекъсване на електрозахранването

да запази самообладание , хладилника изисква електричество за захранване на старт релето , компресора и други важни елементи , които създават охладени въздух. Ако имате проблем със захранването на вашия дом или открият друга причина, поради която властта е бил отрязан от вашия хладилник, можете да очаквате вашия уред да започне да нагрява бързо до стайна температура. Проверете, за да видите, ако кабелът е включен в здраво и ако прекъсвач е изключил и отсече захранване на устройството . Внимателно огледайте захранващия кабел , за да видите , ако тя е била нарушена .


Блокирани Airflow

Когато охладени въздуха се създава в разширителна камера и изпарител намотка в камерата за замразяване на на вашия хладилник , вентилатор духа хладен въздух през целия хладилника да се охлади цялото му съдържание . Ако въздушната струя от фризера е ограничено или феновете не духат , отделението за пресни храни, не може да остане достатъчно хладно или дори се чувстват секси. Проверете, за да видите , че вашите фенове са разпенващ когато компресорът работи. Потърсете замръзване натрупване на изпарител намотка или дали лед или някакъв друг обект е блокиран на откриването , където студеният въздух циркулира към останалата част на хладилника .

Как да се готви в Sanyo Микровълнова

. . Микровълните са изобретени през 1946 г., но не се удари в търговския пазар до 1954 г. The Sanyo Компанията , чието име означава три океана , не започва производство на микровълнови печки до 1964

Περισσότερα >
Как да Retie Webbing & Springs На Античен стол

Връщане на античен стол на предишната му слава , защото това е процес. A разпадащата битпазар намерите или стари трапезария столове вашата баба могат да бъдат направени нови отново от претапициране .

Περισσότερα >