Как да се свържете с KitchenAid Side -по- Side Хладилник

След като се разтоварят си KitchenAid рамо до рамо хладилник и го плъзнете на място , вие ще искате да се свържете хладилника за снабдяване с вода . Това ви позволява да имате студена вода и лед от хладилника . Ако сте подмяна на съществуваща хладилник с вода и лед , само трябва да се закача на нов хладилник с медни тръби , която е предоставила стар хладилник . Но ако вашият дом не разполага с вода линия до зоната на хладилника , ще трябва да се започне от нулата. Нещата ще трябва
Hole видяха или гипсокартон видях
Hacksaw
Copper чай
поялник и запояване пистолет
Водоснабдяване спирателен кран
1/4-inch гъвкави медни тръби
2 компресия ядки MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Намерете най-близкия източник на студена вода в хладилника . Това може да е кухненската мивка или в стената зад или в близост до хладилника , в зависимост от това как вашият дом се отвесно . Ще имате нужда от достатъчно медни тръби да се простират между този водоизточник и връзката на гърба на вашия хладилник , с достатъчно допълнително, за да ви позволи да дръпнем хладилника навън за поддръжка.

2

Expose водата линия. Ако е под мивката , може да се наложи да използвате една дупка видях да пробия дупка в стената на шкафа между хладилника и мивката. Ако линията на водата е в стена , използвайте малък ръчен гипсокартон трион за рязане на 6 - от -6 - инчов отвор за достъп.


3

Отрежете водата на спирателен вентил и след това се оттича водата от линиите чрез отваряне околните кранове . Изрежете с 2 - инчов участък от линията на водата, с ножовката .

4

Поставете мед чай в пространството , оставено от секцията от линията, която сте извадили и спойка на място.
<Бразилски> 5

спойка кратко парче тръба и след това спирателен кран на водопровод на мед чай .

6

Slip компресия монтиране върху единия край на медни тръби . Поставете края на тръбичката над края на спирателния вентил на водоснабдителната и затегнете монтирането компресия.

7

Включете подаването на вода отново и промиване на новата линия за кратко , преди да го свържете към хладилника . Изгасете водата отново след промиване на линията.

8

Завъртете ключа лед машина на "Off" позиция. Извадете от хладилника . Натиснете хладилника от стената , така че може спокойно да работи зад него.

9

Намерете входа на клапана на гърба на хладилника . Консултирайте се с вашия ръководство на потребителя за точното местоположение на тази на входа , които могат да варират според модела . Извадете щепсела от тази на входа . Е.
10

Slip гайката компресия над края на медни тръби . Поставете медни тръби над входа на клапана и затегнете гайката компресия за осигуряване .

11

пуснете водата и проверете за течове.

12

Plug в хладилника . Плъзнете я обратно на мястото си . Включете мейкъра лед на " ON" позиция.

Най-често срещаните геотермални системи

A геотермална отоплителна и охладителна система работи от теорията , че температурата на няколко метра под повърхността на земята или под повърхността на тялото на вода остава сравнително постоянна те

Περισσότερα >
Вход Рустик мебели Tools

Изграждане селски дневник мебели изисква голям брой специализирани инструменти. Различни части от дневника мебели изискват различни инструменти и умения в зависимост от тяхното проектиране . Има много

Περισσότερα >