Как да си направим Counter- Depth Хладилник Виж Вградена

A контра- задълбочено хладилник обикновено е приблизително със същия размер като редовен хладилник, освен по отношение на ширина. Когато се използва във вашата кухня , хладилник изравнени с околните шкафове и броячи , които създава изтеглен заедно поглед. Осъществяване на хладилника поглед вградената изисква планиране . В зависимост от завършения вид се надявате да постигнете , можете да опитате няколко различни идеи. Нещата ще трябва
Ламиниран самозалепваща се хартия
Utility нож
Appliance боя
Foam четка
новия кабинет
Нестандартно вратички в
Покажи повече инструкции <Бразилски>
1

Покрийте хладилника с ламиниран самозалепваща се хартия в сянка или дизайн, който подхожда на дизайна на вашите шкафове. Документът съдържа лепило подкрепа , която стърчи здраво към хладилника . Изрежете хартията с полезни нож , което прави парчета същия размер и форма като откритите части на хладилника . Обелете хартията далеч от своята подкрепа и да приложат към хладилника .

2

Paint хладилника с уред боя или боя предназначена за повърхността на хладилника . Използвайте пяна четка , която се плъзга боята върху гладко, но не създава мазки . Изберете цвят боя, която отговаря на вашите шкафове.


3

Добавяне на нов кабинет над хладилника , който съответства на същия стил като съществуващите си шкафове. Избери кабинет, който е същия като дълбочината на хладилника . Инсталирайте шкафа над хладилника , правейки го да седне наравно с оригиналните шкафовете . Новият кабинет създава блок около хладилника , което го прави да изглежда , вграден.

4

Прикрепете изработени по поръчка вратички към предната част на хладилника . Вратите на кабинета отдават на шкафовете от двете страни на хладилника и да се срещнат в центъра на хладилника. Вратите го правят да изглежда като хладилника е много голям шкаф в кухнята .

5

Поставете хладилника в центъра на кухнята си , за разлика от краищата . Когато добавяте хладилник в краищата на шкафовете , тя го прави фокусна точка . Когато поставите в хладилника в средата на шкафовете , тя се прелива в околната гора.

Как да премахнете повреден Ferrule в съдомиялна машина

Когато инсталирате вашата съдомиялна машина за първи път , за създаване на съдомиялната машина с вашия водоснабдяване ред в дома си , е важно. Линията за водоснабдяване на съдомиялната машина обикнове

Περισσότερα >
Бартли Гел лакове Инструкции

Бартли Гел лак е продукт, произведен от Bartley Класически Productions , компания, която произвежда широка доставка на довършителни продукти за антични мебели и музей мебел Реставрация комплекти . При

Περισσότερα >