Как да се промени една Door Gasket на GE Washer

Някои предно зареждане перални машини модели , произведени от General Electric (GE ) имат дебели гумени уплътнения на вратите , предназначени да се предотврати изтичане на вода . С течение на времето , уплътнението може да се развие сълзи и разкъсвания , оставяйки ви с една локва с вода и пяна на пода . Вие не трябва да се хвърля вашия GE перална машина, защото на този тип теч. Подмяна на уплътнението е някой ремонт може да направи с правилните инструменти , резервна част и малко свободно време . Нещата ще трябва
Филипс отвертка
Flat - главата отвертка в
Покажи повече инструкции

1

Изключете пералната машина GE от своя електрически контакт.
<Бразилски> 2

Отстранете трите винта в горната и задната част на машината. Отстранете трите винта в горната част, в близост до вратата на пералнята е , че държат на тапицерията на място. Свалете тапицерия . Плъзнете отгоре и го вдигнете от шайбата . Извадете чекмеджето за перилен препарат , който е в горната лява част на пералната машина.


3

Развийте двата винта във вътрешността на сапунерка , която трябва да бъде празен. Свалете двата винта в предната и горната част на шайбата . Reach вътрешността на сапунерка , и намерете двете скоби , които държат контролния панел. Натиснете тези два клипа , за да се освободи от контролния панел.

4

Развийте четирите винта, които държат вратата на място. Премахване на вратата , и намерете каучук багажника , че притежава две маркучи. Разделете двата маркучите от багажника. Повдигнете барабана леко при премахване на винта в скобата на багажника е . Свалете багажника.

5

отделете стария уплътнението с помощта на плоска отвертка . Извадете уплътнението напълно. Потърсете малък прорез на нова гарнитура . Подравняване на жлеба със стрелка посока , разположен в горната част на барабана или ваната . Опънете и издърпайте уплътнението над рамката на вратата , с помощта на вдлъбнатината и посока стрелка, тъй като водачи.

6

Сменете багажника , и да свържете отново маркучите . Сглобете шайбата в обратен ред на начина, по който тя се разпада. Докато работите , да положат всички затегнете здраво и не криво .

Енергийната ефективност на Window Климатроник срещу вертикална Климатик

Когато става дума за охлаждане на дома си с климатик , ще обикновено се сблъскват с две възможности : инсталиране на централен климатик за охлаждане на целия дом или инсталиране на прозорци монтирани

Περισσότερα >
DIY Camp председател Kit

Има няколко направи- си-сам сгъваем стол лагер комплекти на пазара днес . Повечето от тях са сравнително евтини и лесно да се събере , но има и няколко красиви модели, които могат да струват повече от

Περισσότερα >