Как да се обратно на отваряне на вратата на Frigidaire Хладилник

Когато вратата на вашия хладилник люлки по грешен начин , тя може да избутам срещу стена или шкаф, или просто да бъде неудобен по отношение на вашия район, приготвянето на храната . Frigidaire хладилници , както и повечето други марки , идват с врати , които са лесно обратими с няколко прости стъпки. Нещата ще трябва
Регулируем гаечен ключ
Philips отвертка
три осмици инчов гаечен ключ
шпакла

Покажи повече инструкции

1

Pop предната решетка на разстояние от дъното на хладилника и пластмасовия капак на панта от горната част на хладилника и да ги отхвърлим .

2

Използвайте регулируем гаечен ключ , за да се премахне панта щифт на върха на вратата на фризера . Използвайте отвертка Phillips за отстраняване на винтовете на върха на хладилника . Свалете пантата и шайбата и легна всички части настрана. Отворете вратата на фризера и го вдигнете нагоре изключване на щифта на пантата , която е в вратата на хладилника .


3

Отстранете шарнира на върха на вратата на хладилника чрез развиване на пантата с регулируем гаечен ключ. Използвайте отвертка Филипс за премахване на винта от шарнира. Поставете всички части настрана.

4

Развийте двата винта, които са приложени към пространството хладилник между фризера и хладилника . Извадете шайбата и завийте винтовете обратно в хладилника . Повдигнете вратата на хладилника и на разстояние от долната панта щифт и я сложи настрана.

5

Използвайте три осми гаечен ключ за премахване на винта от пантата в долната част на хладилника . Развийте щифта с регулируем гаечен ключ. Свалете пантата и шайбата от хладилника и да ги отхвърлим .

6

Извадете щепселите трябва да включите дупките в противоположната страна на вратата . Използвай главата отвертка Филипс за премахване на дръжките от дълбоко замразяване и хладилното врати. Махни емблемата Frigidaire от вратата на фризера с шпакла и го отхвърлим .

7

Поставете отново дръжките на противоположните страни на дълбоко замразяване и хладилното вратите и хладилника , и поп пластмасата обхваща в останалите празни дупки.

8

Старт в долната част на обратната страна на хладилника и преинсталиране на щифт панти и винтове. Поставете шайбата в горната част на пантата . Задайте вратата на хладилника на пантата в новото му място . Работа пътя си нагоре по хладилника , подмяна на хардуера и вратата на фризера в обратен ред , в който те са били отстранени.

9

Поп решетката обратно на дъното на хладилника . Преинсталиране емблемата Frigidaire в дупките , заемани преди това от дръжката на вратата на фризера , като го пръкват на място.

Какъв тип Микровълните могат да бъдат поставени върху фурни

? Ако имате ограничен брояч пространство във вашата кухня, плот микровълнова печка може да не е най-добрият вариант . Много микровълните могат да бъдат инсталирани в диапазон или обикновена фурна . Та

Περισσότερα >
Как да спечелим Cedar Мебели

Как да спечелим Cedar мебели . Можете да направите почти всякакъв вид мебели от кедър. Cedar идва от иглен лагер дървета и затова е в мека дървесина категория. Като меко дърво , кедър е по-лесно да

Περισσότερα >