Как да направя моя гараж Хладилник Работа в нулева степен Winters

Въпреки, че хладилниците трябва да поддържат ниска температура вътре, за да се запази храната от разваляне , студени температури навън може да попречи на устройството от тичане ефективно или изобщо. Повечето хладилници изискват умерени температури , в която да работят , така че ако имате хладилник инсталирани в неотопляеми гараж, устройството може да спре да функционира . Ако искате да направите хладилник работа гараж в нулева степен време , вие трябва да предостави на хладилника с достатъчно топлина, в която да се действа . Нещата ще трябва
Broom
Carpet
Изолационни табла
пяна
Хладилник гараж нагревател комплект MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Clear пространство във вътрешността на гаража срещу една стена, която докосва стаите на къщата , ако гаража е приложен. Повсеместна на пода в областта, която изчиства и поставите парче на мокет достатъчно голям, за да се настанят в долната част на хладилника с 2 до 3 инча на допълнително килим по периметъра .

2

Преместете хладилника вертикално в изчистено пространство , то центриране на килима . Включете уреда.


3

Мярка всички повърхности хладилници , включително страните и горната част на устройството и двата хладилника и фризера вратите. Изрежете и поставете парчета от пяна топлоизолационни плочи по стените и покривите на хладилник и пяна или килим за вратите.

4

Дайте хладилника за няколко часа, за да се адаптират към новите изолацията. Ако хладилника е достатъчно затоплена , тя трябва да започне да тече редовно.

5

Инсталирайте гараж хладилник нагревател комплект в хладилника , ако домашна изолация не осигурява достатъчно топлина , за да се даде възможност на уреда да функционира правилно . Следвайте указанията , предоставени с комплекта за правилно да го инсталирате в близост до термостата вътре в хладилника .

6

Загрейте гаража , ако сте приели всички други стъпки, за да я накара да работи , но все още няма да тичам . Ако хладилника работи през част от деня , като например, когато слънцето е вън, а само, че не се работи през нощта , опитайте насочване на електрически нагревател към хладилника през нощта , за да се запази функционирането на единица . В противен случай , може да се нуждаят от отоплителна система на пълно работно време инсталиран в гаража , или преместване на хладилника на закрито по време на зимните месеци.

Как да премахнете плоча за печене на Кенмор Микровълнова Hood

С цел да замени въглен филтър в Кенмор микровълнова печка , аспиратор, че е необходимо да се премахне горната плоча за печене . Филтър активен въглен , което спомага за намаляване на миризми , се нами

Περισσότερα >
Как да направим един египетски Broad Collar

От искри гривни нежно звъненето обеци , древните египтяни са били известни със своята зашеметяваща и декоративни бижута. Сред това е една от най-отличителните на всички колиета често украсява вратовет

Περισσότερα >